4500 TL 2. el anakart ve RAM önerisi

LegendStyle

Hectopat
Merhaba DDR4 AM4 soketi anakart lazım 3000 TL'ye 100 lira falan anca çıkarım. Yanında Ryzen 5 5600X RX 6800XT alacağım ama bunlar dahil değil. 1500 TL de 16 GB RAM için ayırdım. RAM'lerde önemli olan ne tam bilmiyorum uyumlu F/P önerir misiniz?

İkisi 3.8 falan tutuyor. Ayrıca x versiyonunu alma OC falan yapmıcaksan düz 5600 kafi.

İkisi 3.8 falan tutuyor. Ayrıca X versiyonunu alma OC falan yapmayacaksan düz 5600 kafi.

Kral OC yapmanın eksisi var mı ayrıca sahibinden de X olanla normalini fiyatı aynı o yüzden onu demiştim bir de bu attıkların 2.el mi sıfır satan sitelere benziyorda.

Kral OC yapmanın eksisi var mı ayrıca sahibinden de X olanla normalini fiyatı aynı o yüzden onu demiştim bir de bu attıkların 2.el mi sıfır satan sitelere benziyorda.
Sıfır attım dostum. OC yaparsan performansı arttırırsın. Ama ayarını tutturman ve soğutucu alman gerek bu işlem için. Bilmiyorsan hiç bulaşma, gerek yok. Fiyatları aynı isede x al o zaman.

Sıfır attım dostum. OC yaparsan performansı arttırırsın. Ama ayarını tutturman ve soğutucu alman gerek bu işlem için. Bilmiyorsan hiç bulaşma, gerek yok. Fiyatları aynı isede X al o zaman.

Kanka ikinci elde aynı anakart yine 2.5k ne ayak bu markadan dolayı mı msrkadsnsa ne fark ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı