Hidrolik ne kadar da sağlam fren yapsada bakımı vs. zor ve arıza çıkartma ihtimali yüksek o yüzden V fren öneriyorum 6-8 ayda bir papuç değişimi yaparsınız , onun dışında bisiklet güzel sadece boya konusunda kronik problemi var ,rengi soluyor onun dışında 4 senedir 1 tane sorun çıkartmadı haftanın 2-3 günü kullanıyorum hiç lastiği bile patlamadı , parçalarının hepsi yurtdışında üretiliyor , montajı Türkiye'de yapılıyor.
Gövdesi: 6061 ALLOY FRAME.
Vitesleri: Arka vites SHIMANO RD-TY300, ön vites SHIMANO FD-TY500.
Hidrolik ne kadar da sağlam fren yapsada bakımı vs. zor ve arıza çıkartma ihtimali yüksek o yüzden V fren öneriyorum 6-8 ayda bir pabuç değişimi yaparsınız
Hidrolik v frene göre daha stabil çalışır ayrıca sorun kullanıma göre çıkartmaz ben 2019 model bisikletimi sürekli olarak bir yerden atlayarak veya sürekli bayırları arka kaldırarak freni zorluyorum ve o zamandan beri sorun çıkarmadı bisikleti 1000km de aldım bisiklet şu anda 3700km de en son 3500'de yağ basmıştım o yüzden bakımı zor diye hidrolik tercih etmemek mantıklı olmaz çünkü v frene artık hiçbir marka destek vermiyor ve piyasda bir zaman sonra kaliteli pabuç kalmayacak.
Hidrolik ne kadar da sağlam fren yapsada bakımı vs. zor ve arıza çıkartma ihtimali yüksek o yüzden v fren öneriyorum 6-8 ayda bir pabuç değişimi yaparsınız, onun dışında bisiklet güzel sadece boya konusunda kronik problemi var, rengi soluyor onun dışında 4 senedir 1 tane sorun çıkartmadı haftanın 2-3 günü kullanıyorum hiç lastiği bile patlamadı, parçalarının hepsi yurt dışında üretiliyor, montajı Türkiye'de yapılıyor.
Gövdesi: 6061 alloy frame.
Vitesleri: Arka vites Shimano RD-TY300, ön vites Shimano fd-ty500.