4500 TL ile nasıl bir kasa toplayabilirim? RAM olarak elimde mevcut olanında yanına aynısından alacağım. SSD zaten mevcut. Bunlar doğrultusunda öneriler yapabilir misiniz? Bütçe 4501 TL bile olamıyor. Dual Boot olarak Hackintosh kuracağım için ekran kartı AMD olursa benim için iyi olabilir.
Elimde mevcut parçalar:
- G.Skill 3200MHz 1x8GB DDR4 RAM.
- Gigabyte 500GB SSD.
Sata hocam. Evet bunlar hariç 4500 TL.SSD'niz M.2 mi SATA SSD mi? Ve elinizdeki parçalar hariç 4500 TL değil mi?
peki ne için kullanacaksınız bilgisayarı yani sizin için önemli olan işlem hızı mı oyun performansı mı?Sata hocam. Evet bunlar hariç 4500 TL.
Pubg mobile, CS:GO dışında oyun oynamıyorum. Bu iki oyun dışında yazılım ve günlük kullanım.peki ne için kullanacaksınız bilgisayarı yani sizin için önemli olan işlem hızı mı oyun performansı mı?
Hocam 10100F bir sistem daha uyguna toplanmaz mıydı?Gigabyte A320M-S2H Socket AM4, DDR4 3200Mhz(O.C.), M.2, USB 3.1, HDMI, DVI, VGA mATX Anakart - Anakart - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı
AMD Ryzen 5 2600 3.9GHz 16MB Cache Soket AM4 İşlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E Fiyatı
Sapphire Pulse Amd Radeon RX 570 4G 256Bit GDDR5 (DX12)PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Corsair CV450 450W 80Plus Bronze Güç Kaynağı CP-9020209-EU Fiyatı
Corsair CV450 450W 80Plus Bronze Güç Kaynağı CP-9020209-EU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Güzel bir sistem oldu ve toplam 4154,09 TL yapıyor üstüne ikinci rami de ekleyerek 4500 e tamamlayabilirsiniz.
Şöyle hocam ilk olarak AMD parçalar istediğiniz için böyle yaptım ve ikinci neden de mevcut RAM'iniz 3200 MHz ve 1151 soket 2666 MHz ram kapasitesi olan anakart bulmak çok zor bulunanlar da pahalı yani tam performans almanız için böyle yaptım ancak tabi ki düşük MHz'lerde de kullanırım derseniz neden olmasın keyfinize kalmış orası. O ekran kartıyla da PUBG'de ultra ayarlarda 60 üzeri FPS çok rahat alırsınız bilmiyorsanız bilginize. Kendime topluyormuş gibi topladım yani sisteminizi ucuz ve performanslıHocam 10100F bir sistem daha uyguna toplanmaz mıydı?
Ekran kartının AMD olması yeterli benim için. Intel tabanlı sistem olup RAM 2666MHz hızda çalışsın hiç problem değil. Aslında benim aklımda birkaç sistem vardı fakat belki buradan değişik şeyler gelir diye konu açmıştım. İlgine teşekkür ederim.Şöyle hocam ilk olarak AMD parçalar istediğiniz için böyle yaptım ve ikinci neden de mevcut RAM'iniz 3200 MHz ve 1151 soket 2666 MHz ram kapasitesi olan anakart bulmak çok zor bulunanlar da pahalı yani tam performans almanız için böyle yaptım ancak tabi ki düşük MHz'lerde de kullanırım derseniz neden olmasın keyfinize kalmış orası. O ekran kartıyla da PUBG'de ultra ayarlarda 60 üzeri FPS çok rahat alırsınız bilmiyorsanız bilginize. Kendime topluyormuş gibi topladım yani sisteminizi ucuz ve performanslıKasa konusunu atlamışım sizde olduğunu düşünerek kasa da RGB falan mı tercihiniz yoksa düz kasa da kullanırım diyor musunuz?
Eğer öyle derseniz çok daha hesaplı olabilir sisteminiz meselaEkran kartının AMD olması yeterli benim için. Intel tabanlı sistem olup RAM 2666MHz hızda çalışsın hiç problem değil. Aslında benim aklımda birkaç sistem vardı fakat belki buradan değişik şeyler gelir diye konu açmıştım. İlgine teşekkür ederim.