Merhabalar bir sistem topladım sizlerin de yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum, sistemi genel olarak oyun oynamak için topluyoruz.
Ekran kartı olarak: MSI RX580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı kullanmayı düşünüyorum.
o kasanın soğutması önü cam olduğu için havalandırması kötü olacaktır
-ben coolermaster MB511 öneririm 200-300 tl daha koyup güç kaynağı koyarsanız çok daha iyi olacaktır.
edit:ayrıca işlemciyi r5 1500 yapabilirsiniz daha uzun ömürlü olur 1000tl civarı
Bu sisteme Ryzen 3 yakışmaz.
Ayrıca Vatan Bilgisayar'daki fiyatlar İtopya Bilgisayar fiyatlarından yüksek eğer İtopya'dan sistem toplarsan daha ucuza toplayabilirsin. Ayrıca biraz daha para katıp Rx590 alınabilir.
Toplam 4772TL ediyor dostum. Anakart m.2 dışında sata ssd destekleseydi adata ssd kullanabilirdik. Ancak anakart sadece 1 adet m.2 ssd destekliyor. Fiyat performans m.2 ssd bulabilirsen fiyatı öyle de düşürebilirsin.
Tavsiye veren herkese teşekkür ederim, son hali ile tekrar bir siteme bakabilirmisiniz? Total 4800 tl tuttu. Birde anakartta kararsız kaldım, asus msi tercih et söylemi çok dolaşıyorda sizce ne yapmalıyım?
Sistem iyi fakat kesinlikle güç kaynağı 80+ olmalı
600w 80+ bir güç kaynağı seçmelisiniz çok daha iyi ve güvenilirlerdir
80+ bildiğim kadarıyla birçok zorlu testten geçen psu lara veriliyor
Sistem iyi fakat kesinlikle güç kaynağı 80+ olmalı
600w 80+ bir güç kaynağı seçmelisiniz çok daha iyi ve güvenilirlerdir
80+ bildiğim kadarıyla birçok zorlu testten geçen psu lara veriliyor
Toplam 4772TL ediyor dostum. Anakart m.2 dışında sata ssd destekleseydi adata ssd kullanabilirdik. Ancak anakart sadece 1 adet m.2 ssd destekliyor. Fiyat performans m.2 ssd bulabilirsen fiyatı öyle de düşürebilirsin.
Bu anakarta nediyorsunuz? Ryzen 3 2200g ve gtx 570 ile yetinecekmişim gibi duruyor, ryzen 5 2600 ve gtx 580 için bütçe savaşı veriyorum ama takdir edersinizki şartlar :/
Sizlerden son bir ricam topladığım sistemin son bir haline bakabilirmisiniz?