hocam zaten o sistemde hiçbir şey şok
1-R5 2600 varken r3 2200g almak sistemi rx 570 le kısıtlar oysa r5 2600 RTX 2070 ile bile dayanabilmekte
2- Rampage PSU kullanılmış. Rampage den ne aldıysam elimde kaldı... arkadaşa kasa aldık ön io panel ilk ayda bozuldu. arkadaş kasayı temizlerken mikrofiber bezle silmiş ve boyasında çizikler oluşmuş. PSU larının çok dayanacağını sanmam bukadar parayı çöpe atmış olursunuz.
3- GTX 1050 ti rx 580 i geçtim rx 570 in bile yanına yaklaşamaz. Ona verdiğiniz paradan daha ucuzuna size GTX 1060 6GB performansını geçen bir kart sundum yinede seçim size ait
4- Aldığınız kasada fan olmasına rağmen önündeki hava akışı neredeyse kapalı. Ayrıca sac kalitesi baya düşük plastik gibi bükülüyor o kasa.
5-Sistemi başlangıçta sadece ssd ile almak daha mantıklı. artık 240GB ssdler 1TB hdd fiyatına.
6-O anakartta görüntüyü yanlış koymuşlar o anakart micro atx ve güzel bir kasaya tam oturmayacaktır. O gözüken anakart olsa bile VRM leri gerçekten kalitesiz 106 dereceye kadar çıkıyor en ufak overclock performansı alamazsınız. ayrıca anakart modelinde ram xmp(amd adını unuttum) yapıldığında durup dururken crash verebiliyor(Gskill tridenz z ile 3466mhz cl 17 1.35v arkadaşın testi diğer tüm anakartlarında stabil kullandığını söyledi). 2 Tane RAM slotu olması ise geleceğe yatırım için büyük bir eksisi
7- Sistemi vatanda montajlattığınız taktirde kablolaması cidden özensiz olacak ve kasa 25 dakikada kurulacaktır. Evde baka baka montajlamanız daha çok işinize gelir
Benim önerdiğim sistemdeki tek sıkıntı bikaç parça sanırım anakart nanokatalogdan ve teslim süresi biraz uzayabiliyor. Ancak yinede her şekilde her kuruşunu hak eden bir sistem yinede alıp almamak size kalmış.