ASUS ve XFX öneririm Sapphire alan tanıdıklarım sorun yaşadı XFX alan bir arkadaşımdada siyah ekran sorunları oldu ASUS tarafında sorun duymadım ama illaki yazılımsal hatalar olabilir.
@Rustin Cohle@MzSe@Newasky hocam meşgul etmeyeyim daha fazla son bir sorum olacak. Ben Denizli'de üniversite öğrencisiyim de internetteki ilanlarda bu bölgede yok neredeyse. İstanbul, İzmir gibi şehirlerden alsam sıkıntı yaşar mıyım? Ne gibi şeylere dikkat etmeli?
En ucuz Galax GTX 1660 Super GLX-60SRL7DSY91S 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax GTX 1660 Super GLX-60SRL7DSY91S 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 4.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Genel olarak soğutma anlamında farklar olur ancak RX 6600 çok soğutmaya ihtiyacı olan bir kart değil, herhangi bir modeli alabilirsiniz. Sapphire'de küçük sıkıntılar oluşabilir.
@Rustin Cohle@MzSe@Newasky hocam meşgul etmeyeyim daha fazla son bir sorum olacak. Ben Denizli'de üniversite öğrencisiyim de internetteki ilanlarda bu bölgede yok neredeyse. İstanbul, İzmir gibi şehirlerden alsam sıkıntı yaşar mıyım? Ne gibi şeylere dikkat etmeli?
Sahibinden (Param Güvende ile olmak şartıyla) ve Dolap gibi yerlere bakabilirsiniz. Sıcaklık değerleri, performans, kartın fiziksel ve yazılımsal durumu kontrol edilmeli.
Hocam biraz araştırdım ama maalesef aradığım fiyatlarda bulamadım 6660XT, bütçeyi de arttıramıyorum maalesef. Gigabyte marka 2060 alacağım gibi duruyor 4000 TL'ye. Garantisi sürüyormuş, 1 yılı varmış daha. Gigabyte üzer m acaba ne dersiniz? @Newasky@Rustin Cohle@MzSe