Alıcı 4500 TL ekran kartı

troyn666

Kilopat
GTX 980 ekran kartına sahibim. Bunu satıp daha performanslı bir kart almak istiyorum. Tekliflerinize açığım. Zorlarsam verebileceğim maksimum 4800 civarı.
Hâlâ aramaktaýım..

Son düzenleme:
GTX 980 ekran kartına sahibim. Bunu satıp daha performanslı bir kart almak istiyorum. Tekliflerinize açığım. Zorlarsam verebileceğim maksimum 4800 civarı.
Hâlâ aramaktaýım.

GTX 1650 Super bak

Hayır kesinlikle değmez.
Şuan gtx 980 kullanıyorum ve garantisi bitti 500 lira farkla hem daha yeni nesil hemde 18 ay garantili almış olacağım aslında ama beni en çok cezbeden şey Nvidia nın yazılımlarının berbat olması. Ciddi anlamda çok kötü. Oyun oynamak istiyorum oyunun ayarlarını 60FPS'e sabitliyorum 165fps de oynatıyor. Furmarkta 8X Msaa test yapmak istiyorum otomatik 2X de yapıyor ve asla ayarlıyamıyorsun... AMD nin gözünü seveyim hayatım boyunca ilk defa NVİDİA kullanayım dedim pişman etti
GTX 980=1660=RX590 > 5500XT 4 GB / 1650 Super / 1060 6 GB

Geçmeye değmez yani.

Aslında bu konuda haklısınız sanırım dün 4500 tl ye 1660 almak için birisi ile anlaştım furmakta aldığı fps değerleri 980'den düşük. Ama dediğim gibi Nvidia'nın yazılım sorunu beni çıldırtıyor kullandığım uygulamadı ayarı ben kendim yapmak istiyorum ne yapmalıyım?

500 Lira farkla kartını downgrade etmene gerek yok. Elinde 980 varsa bekle, piyasa durulsun değebilecek bir upgrade yaparsın.

Ben RX 590'ı satıp 1 buçuk ay önce GTX 980 aldım, Nvidia'nın arayüzünü ben de beğenmiyorum ama onun dışında bir sorun yaşamadım. FPS değerlerim hemen hemen aynı.
Ama dediğim gibi Nvidia'nın yazılım sorunu beni çıldırtıyor kullandığım uygulamadı ayarı ben kendim yapmak istiyorum ne yapmalıyım?

Nvidia denetim masasından "3D uygulamanın karar vermesine izin ver"i seçerseniz Nvidia denetim masasındaki ayarlar değil de oyunda yaptığınız ayarları baz alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…