4500 TL iş bilgisayarı önerisi

Murathan Parlak

Picopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba bizim evde ortak kullandığımız bir laptop var ve ben bu laptopun benim olmasını istiyorum. Ve ben de düşündüm taşındım. Ailem ile bir karar aldım ben 4.500 TL para biriktireceğim ve o paraya bir bilgisayar alacağım ve bilgisayarı bana verecekler. Ve sonrasında aldığım bilgisayarı aileme vereceğim. Her neyse böyle bir karar aldık. Bana bu fiyata bir laptop önerme şansınız var mı?

Merhaba bizim evde ortak kullandığımız bir laptop var ve ben bu laptopun benim olmasını istiyorum. Ve ben de düşündüm taşındım. Ailem ile bir karar aldım ben 4.500 TL para biriktireceğim ve o paraya bir bilgisayar alacağım ve bilgisayarı bana verecekler. Ve sonrasında aldığım bilgisayarı aileme vereceğim. Her neyse böyle bir karar aldık. Bana bu fiyata bir laptop önerme şansınız var mı?
Bu bütçede düzgün laptop yok ikinci el almanı öneririm ama illa sıfır istiyorsan bu laptop internette gezme vs işlerinizi görür.

Bütçe artarsa da bunu öneririm;

İkinci el ucuza bir laptop alıp içine bir güzel bakıp yapıp RAM takviyesi yapmanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı