4500 TL Kasa Toplama

Bütçe
4500
1050TI APU'dan daha güçlüdür ancak hazır sistemde yanındaki işlemci 1200AF fazlasıyla eski bir işlemci. Yeni kartların çoğu ile darboğaz yapacaktır. İleride ekran kartı takarım diyorsanız APU alın, bir kez alıp uzun süre değiştirmem diyorsanız bütçeyi zorlayıp R5 3500/3600 + RX 560 alın. Ki ekran kartı bulunmayan R5 3500/3600'lü hazır sistem bulamazsınız. Parça parça veya Sinerji, Teknobiyotik vb. sitelerin sistem toplama bölümünden parça seçip toplatmanız mümkün.
Bu bütçeye uygun başka hazır sistem var mı acaba? APU kafamı karıştırdı açıkçası.

Bu bütçeye uygun başka hazır sistem var mı acaba? APU kafamı karıştırdı açıkçası.
İşlemciyi ileride yükseltirim derseniz bu sisteme bakabilir:

RAM'leri Patriot Viper 2x8 GB 3200 Mhz yapın.

İşlemciyi ileride yükseltirim derseniz bu sisteme bakabilir:

RAM'leri Patriot Viper 2x8 GB 3200 Mhz yapın.
Bende bunu önerdim şuan piyasadaki en mantıklı seçenek gibi duruyor, Apulardan hep uzak durdum bu zamana kadar.
5500 TL gibi bir bütçe ile R5 3500X+RX560 alabilirsin.İleride ekran kartı fiyatları düşünce RX570 ve ya RX580 e geçiş yaparsın.
Hocam bütçe 4500 🙂 daha doğrusu kendim için değil bir arkadaş için ilgileniyorum.
Benim attığım sistemi alın. Şöyle bırakayım toplam 4k ama isterseniz ramı 2+8 yapın daha performanslı olur.
Sistem: Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik
Dostum sistem çıkmıyor verdiğiniz linkte seçim ekranı geliyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı