Skolyoz ameliyatı olduğum için saatlerce ders çalışacağım zaman sırtımı ağrıtmayacak bir oyuncu koltuğu istiyorum. Bütçem 4500 TL.
Sizce Hawk Fab serisinden bir koltuk mu almalıyım yoksa exvega andromeda mı almalıyım? 185'im, 80 kiloyum. Başka oyuncu koltukları da olur fiyatı geçmemek şartıyla.
Skolyoz ameliyatı olduğum için saatlerce ders çalışacağım zaman sırtımı ağrıtmayacak bir oyuncu koltuğu istiyorum. Bütçem 4500 TL.
Sizce Hawk Fab serisinden bir koltuk mu almalıyım yoksa exvega andromeda mı almalıyım? 185'im, 80 kiloyum. Başka oyuncu koltukları da olur fiyatı geçmemek şartıyla.
IKEA markus oturak süngeri ince gibi gözüküyor hiç mağazada denemedim de çok mu ince ve sanırsam iade etmek istedin mi para iadesi yapmıyorlarmış kart veriyorlarmış.
xDrive alt segment ürünleri çok iyi değil ama üst segment ürünlerinde kumaş kalitesi güzel. Rampage her ürünü deri ona hiç bakmayın bile kumaş olan koltukları tercih et.
İkisini de sevmiyorum, IKEA Matchspel [benim kullandığım] ve Markus'taki tilt mekanizması yok, saçma sapan araba gibi koltuklar. Bu koltuklarda geri yattığınız zaman koltuğunuz da yükseliyor, güzel mekanizma. Ayrıca Markus 10 sene garantili.