4500 TL koltuk önerisi

Bütçe
4500

patito

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun,Türkiye
4500 TL civarına rahat oyuncu koltuğu ya da çalışma sandalyesi arıyorum. Hem oyun hem de çalışma amaçlı kullanacağım. Rahat olması önemli. Deri istemiyorum çünkü terletiyor. Aklımda Hawk Fab V6 var ama bel kısmındaki boşluğa yastığın kaçma sorunu ve oturma kısmının ince olması şüphe uyandırıyor. XMAX'ın bu modeli de olabilir ama marka hakkında pek bir şey bulamadım. Başka önerileriniz varsa veya bu koltukları kullananlar varsa onların düşüncelerine de açığım. Boyum 175cm ve 70 kiloyum.

Son düzenleme:
Aklımda Hawk Fab V6 var ama bel kısmındaki boşluğa yastığın kaçma sorunu ve oturma kısmının ince olması şüphe uyandırıyor.
Ben yaklaşık 2 yıldır Hawk kullanıcısıyım ve dediğiniz o iki şeyi hayatımda ilk defa duyuyorum.

2 yıldır kullanıyorsanız yaşadığınız sorunlar neler ve zaman içinde ne kadar eskidi?
Eskime tarzı şeyler hiç olmadı ama gıcırdama sorunu var. Aldığımdan bu yana ilk defa yağladım ama geçmedi, belki ben de yanlış yapmış olabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…