4500 TL laptop önerisi

Tregrast

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2018
Mesajlar
421
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar okul/film/dizi/proje kullanımları için Laptop'a ihtiyacım var. Ancak hangi Laptop'u alsam karar veremedim. Genelde fiyatı bir miktar ucuz olması için bu fiyat bazında çoğu bilgisayar plastik kasa oluyor ve sağlam olmuyor. Aklımda Huawei Matebook D15 var. Metal kasa ile beraber kullanım amacım için gayet hoş ve yeterli duruyor. Ayrıca gelecek yıl üniversiteye gideceğim için uzun ömürlü ve o zaman da işime yarayabilecek bir şey olmalı. Matebook'un tek kötü yanı 256 GB SSD'ye sahip ancak ileriki zamanlarda depolama bakımından yükseltme yaparım. Sizin bu fiyata hem sağlam hem de performanslı bir laptop öneriniz var mı?

Not: Oyun oynarsam bile en fazla CS:GO veya Fortnite oynarım, oyun oynamak için almıyorum yani. Ayrıca Huawei Matebook D15 kullanan arkadaşlar da fikirlerini belirtirlerse sevinirim.
 
Tercih olarak doğru düşünüyorsunuz bence de. Bende bu ara yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ve açıkcası oyun oynanmayacaksa Ryzen serisi bir işlemcinin daha doğru olabileceğini düşünüyorum. Tek kararsızlığım sizinde söylediğiniz gibi kasaların dayanıklık durumu. O yüzden kafamdaki cihazları mağazalarda birebir görüp ondan sonra karar vereceğim. Sizde öyle yapın bence.
Bu arada alacağınız modelin farklı versiyonları var. Depolama birimi 512 GB olanı da seçebilirsin. Ama bence oyun oynamayacaksan 256 GB yeterlidir. Dahili ekran kartınız 2 GB gibi bir RAM kullanıyor. O yüzden daha iyi bir performans için RAM yükseltme ilk tercih olmalı.
 

Geri
Yukarı