4500 TL Oyun İçin Hazır Sistem Önerisi

plexies

Kilopat
Merhabalar şu BOOST-MAA/R5 2600/MSI RX580 Armor/8GB DDR4/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA sistemi almayı düşünüyorum.

İşlemci için 2600 Tray yerine 1600 box alabilirim fakat 2600 Traya girince AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek İşlemci - Tray | ITOPYA soğutucu durumu mevcut diyor anlamadım. Eğer varsa soğucusu tray alacağım ama yanlış bilmiyorsam tray zaten kutusuz fansız yalnızca işlemci demek.

Anakartı B350M Gaming Pro Red LED ile değiştirmeyi düşünüyorum.

RAM 2400 MHz'lik versiyon yerine 3000 MHz'lik versiyon ile değiştirmeyi düşünüyorum.

1 Tane ekstra kasa fanı almayı düşünüyorum.
Hazır sistem almalıyım çünkü montajı kendim yapamam çevredeki bilgidayarcılarda güvenilir değiller. Varsa başka öneriniz lütfen söyleyin.
Bu hafta içerisinde alıcam önerisi olan var mı :)

Son düzenleme:
Sizin dediğinizi alacaktım fakat "RAM kullanılmıştır." diyor.
İlginç. Zaten RAM'i Corsair ile değiştirmemiş miydiniz?

Yazdığınız sistem kasa haricinde fena değil. Kasa olarak Power Boost'u pek önermem.
SSD'yi siteden alırsam ve harici olarak kendim takarsam çalışır mı, yoksa uyumsuz mu olur?
Çalışır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı