4500 TL oyun için laptop önerisi

DiCapri0

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2016
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşım yeni bir bilgisayar alacak ama ailesi yüzünden laptop almak zorunda. En fazla 4500 TL. Genellikle GTA V, H1Z1, LOL gibi oyunlar oynuyor. Yeni çıkan oyunlarda da herhangi bir FPS sorunu yaşatmayacak olması gayet iyi olur. Laptopta HDD yanında SSD bulunmasını da istiyoruz çünkü ailesi de kullanacak Windows normal kullanımda sıkıntı olmadan hızlı bir biçimde kullanılmasını istiyoruz. Önemli bir nokta ise ailesi internetten alışverişe izin vermiyor. Yani önereceğiniz modeller Vatan, Teknosa gibi gidip görüp alabileceğimiz bir yerde olursa seviniriz. Şimdiden herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye alınabilecek en güzel oyuncu dizüstü bilgisayarı olarak Dell öneririm. Rakiplerine göre en iyi oyuncu dizüstü bilgisayardır. Bu fiyat segmentinde inanın bana böyle ekran kartına ve güçlü bir işlemciye sahip olan model bulunmuyor. "MSI ve diğer markalar neden önermediniz ?" diye soracak olursanız, başka marka ve modellerde daha düşük ekran kartı ve eski nesil işlemciler yer almaktadır. Bu ürünü inceleyip rakipleri ile karşılaştırırsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Şunu da söyleyeyim; bu ürünü mecbur internetten alacaksanız çünkü bu dizüstü bilgisayarı maalesef Vatan ve Teknosa mağazalarında bulamadım. Yine de araştırın derim. Ben önerimi yaptım fikirler ve karar size aittir. Aşağıya link ekledim, buyrun inceleyin.
 
Arkadaşın attığı Dell laptop gayet güzel ama şu ilgimi çekti. Bir kaç sene önce 4500 liraya 970M'li laptop alınıyordu. Şimdi 1050ti'lere kadar düştü. Vay halimize :)
 
Tulpar T5 V4.1 di sanırım 970M ekran kartı var.
Arkadaşımla aynı zamanda aldık. O t5 v4.1 aldı 4100 TL'ye. Ben t7 v3.1 aldım. Boş fiyatı 4150 TL idi. Subwoofer var diye bunu aldım yoksa aynı alacaktık. Sen söylediğin fiyata nezaman aldıysan çok çok iyi almışsın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı