Alchemisthy
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle belirtmek istediğim şey şu: 4500 TL civarı bütçemiz var. Monitör dahil. Ben bir lise 3 bilgisayar bölümü okuyorum. E-tabi Photoshop, DreamWeawer gibi programlar kullanmak zorunda kalıyorum. Tabi bunlar fazla yük bindirmeyecek fakat üniversite 2 grafik bölümünde okuyan bir abim var. O da maya 2017 ve video editleri yapıyor.
Birlikte kullanacağımız bir bilgisayar istiyorum fakat abim oyunlardan fazla haz etmese de ben tersine oyun oynamay çok seven biriyim. Bu yuzden MSI GTX 1060 6 GB ekleyip işlemci olarak i5 6600 işlemci koyarak işlemciden kısarak ekran kartına yöneliyorum. Fakat abim 1050 Ti koyup i7 6700k ve üstüne bir sıvı soğutma istiyor. Bu konuyu size başvurmak istedim. Yorumlarınız benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim.
Benim aklımda bu var.
Birlikte kullanacağımız bir bilgisayar istiyorum fakat abim oyunlardan fazla haz etmese de ben tersine oyun oynamay çok seven biriyim. Bu yuzden MSI GTX 1060 6 GB ekleyip işlemci olarak i5 6600 işlemci koyarak işlemciden kısarak ekran kartına yöneliyorum. Fakat abim 1050 Ti koyup i7 6700k ve üstüne bir sıvı soğutma istiyor. Bu konuyu size başvurmak istedim. Yorumlarınız benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim.
Benim aklımda bu var.
Son düzenleyen: Moderatör: