4500 TL Oyun ve İş Bilgisayarı - Monitör Dahil

Alchemisthy

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle belirtmek istediğim şey şu: 4500 TL civarı bütçemiz var. Monitör dahil. Ben bir lise 3 bilgisayar bölümü okuyorum. E-tabi Photoshop, DreamWeawer gibi programlar kullanmak zorunda kalıyorum. Tabi bunlar fazla yük bindirmeyecek fakat üniversite 2 grafik bölümünde okuyan bir abim var. O da maya 2017 ve video editleri yapıyor.

Birlikte kullanacağımız bir bilgisayar istiyorum fakat abim oyunlardan fazla haz etmese de ben tersine oyun oynamay çok seven biriyim. Bu yuzden MSI GTX 1060 6 GB ekleyip işlemci olarak i5 6600 işlemci koyarak işlemciden kısarak ekran kartına yöneliyorum. Fakat abim 1050 Ti koyup i7 6700k ve üstüne bir sıvı soğutma istiyor. Bu konuyu size başvurmak istedim. Yorumlarınız benim için çok önemli ilgilenirseniz sevinirim.
Benim aklımda bu var.

image.jpg
image.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer Sanal Gerçeklilik (VR) kullanacaksanız 1050 ti yerine 1060 almak daha iyi bir tercihtir. İki işlemci de iki ekran kartıda iyi bir tercihtir.
"İşlemci K değilse anakartı Z170 almak zorunda değilsiniz."
Bu yanıta katılıyorum. Ama tavsiyem i5 6600 ve gtx 1060 dır. Bu ikili işinizi görür.
Gtx 1060 6G
Average Bench 91.8%
Gtx 1050 Tİ
Average Bench 49.5%
Karar sizin. Büyük bir ihtimalle İ5 6600k ile darboğaz yapmayacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı