4500 TL PC Toplama

Ahmed Dervişer

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2014
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba , Lise 1'e geçtim bu sene. Ekran kartlarını tanıyorum az çok ama uyumluluk sorunu çıkmasın diye işimi güvene alayım dedim. Bana 0-4500 TL arası PC toplayabilir misiniz veya PS4 mi almamı önerirsiniz ?
Oynadığım ve sevdiğim oyunlar FPS ve MOBA tarzı. Bir seçim yapıp öneri sunar mısınız? Bir de şöyle güzel bir bilgisayar toplayın. Ekran kartı nVidia olsun. İşlemci Intel olsun. Veya siz Battlefield 4'ü Ultra da açabilcek bir bilgisayar önerir misiniz? Sağolun. Şimdiden günaydın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar bütçen varsa kesinlikle PC almalısın.
2R5NBON.png
 
Son düzenleme:
Farketmemişim, 1866 MHz seçtiğimi. Oyunlarda i5 4670K yeterli olduğu için SSD'ye yüklendim. Depolama önemli değilse i7 4770K alabilir tabii. Anakart konusunda haklısınız, abartmışım biraz. :)
 
Ben de birçok kez ram leri editledim. Ama ssd yi benim de 250 yapasım geldi de, i7 daha ileriye dönük olacağından ben de i7 koydum. :)
 
Ya biz gtx780 ti koyduk. Onu da geçtim, hala z87 koyorsunuz ya, insanı çileden çıkartıyorsunuz. Ne z87 sevdasıymış... Ram 1866 mhz. Psu yok. Ssd yarım tb. Ne olur böyle öneri yapacaksanız yapmayın...
 
Arkadaş sosyal biliyorsun değil mi tarayıcı da ki açık olun siteyi. Yani herkes paylaşır düşüncesini tavsiyesini. Sen ne koyarsan koy ben bunu koydum seçenek sundum. Kimse dört dörtlük değildir o yüzden sakin konuş. Zoruna giden bir donanım varsa söyle düzeltelim.
 
Adam 4500 tl koyacak pc ye. Sen hala diyorsun ki ben öneri sundum. Sana soruyorum, bu pc güneş enerjisiyle mi çalışıyor ? 480 gb ssd yi ne yapacak ? Ssd ye yüklenip ekran kartını düşürmek nasıl bir mantık ? Ram i neden 1866 mhz koydun ? Hepsinin açıklamasını bekliyorum....
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı