4500 TL Televizyon Tavsiyesi

Katılım
3 Kasım 2014
Mesajlar
401
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
4500 TL bandında bir televizyon almak istiyorum. Televizyonu normal yayınlarda, bilgisayarı bağlayarak ve ağırlık olarak film izlemek için kullanacağım. Görüntü kalitesinin iyi olması benim için çok önemli. Marka olarak ta LG, Samsung veya Philips almayı düşünüyorum. Bu arada televizyonu salona koyacağım ve salon büyük olduğu için 55" bir TV alma fikrindeyim. Birkaç model arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?
Bu arada başka tavsiyeleriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz. Bunlar sadece gözüme çarpan modeller. Şimdiden teşekkürler. İyi Sosyal'ler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG 55UK6470PLC 55" Ultra HD led-tv
Ben bunu tavsiye ederim. Ürün acıklamasını yazayım. Ülkemizde herhalde vardır bu model.

Enerji verimliliği sınıfıA +
Görüntü çapraz139,7 cm (55 inç)
Güç tüketimi bekleme modunda ve kapalı0,3 watt
karar3840 x 2160 piksel
tipLED TV
EAN8806098151929
Üretici kodu55UK6470PLC
SmarthomeLG Smart ThinQ
resimteknolojiled
Panel tekniğiIPS
Arka IşıkDoğrudan led
özellikleriUltra HD / 4K, HDR10, HLG
bağlantıları3 x HDMI çıkışı, 2x USB-A-2.0, 1x RJ 45, 1x CI +, 1x Optik çıkış
iletişimBluetooth, DNLA, Miracast, WLAN, WiDi (Kablosuz Görüntüleme)
hoparlör2x Hoparlör
Duvar montajı300 x 300 mm, VESA uyumlu
özellikKeskin bir görüntü için yüksek çözünürlük, Her açıdan tutarlı görüntüler, Orijinal görüntülerin özü, daha gerçekçi görüntüler için 4K Aktif HDR, Çarpıcı ses efektleri için çoklu kanallar
PVR / DVR, Akıllı TV, Sesle Kontrol, Zaman Kaydırma, Altyazı (lar), Web Tarayıcı
aksesuarlardahiluzaktan kumanda + piller
boyutlarGenişlik: 1.247 mm x Yükseklik: 785 mm x Derinlik / uzunluk: 259 mm
ağırlık15 kg
 
Linkini koyduğunuz TV'ler mükemmel fakat Philipsi onlar'dan ayıran artı bir kaç yönü var. Kumandasının arka tarafında klavye var ve ses anlamında diğerlerin'den daha başarılı. Size göre artımı bilmiyorum.
 
Onlarda birer artı ama sonucta el elden üstündür diye bir söz var. Her tv'nin artıları eksileri olur ama tv denilince en başta görüntü kalitesi ön planda olur. Gün gelir ev sinema ses sistemi alırsınız, ben sadece bilgisayarım için çok kaliteli hoparlör sistemi aldım sırf müzik için.
 
Evet hocam önce görüntü ve kullanılabilirlik önemli benim için. Lg'nin sihirli kumandası olması güzel şuan evimde de lg kullanıyorum hem görüntü hem de kumandadan memnunum. Bir de şu modellere bakar mısınız hocam çünkü galiba philipsden vaz geçtim. Hem servis tarafındaki şikayetler hem de zamanla sistemin ağırlaşması, hatalar vermesi beni geri itti.

LG 55UK7550PLA Ultra HD (4K) TV --> 5.290 TL
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı