En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.456,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AOC 24G4X 23.8" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.456,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC 24G4X. Ben de kullanıyorum, bu fiyat bandında alınabilecek en iyi monitörlerden birisidir.
Özellikleri:
Panel: IPS
Yenileme hızı: 180 Hz (Diğer rakiplerinde genellikle OC ile bu değerlere ulaşılıyor fakat bu monitör stok halde 180 Hz.)
Parlaklık: 300 cd/m (Parlaklık noktasında rakiplerine göre biraz geride, rakipleri genellikle 350 cd/m değerlerine ulaşıyor.)
Gecikme değerleri: Overdrive medium'a alındıgında ortalama 4-6 ms aralıgında bir tepkime değerine sahip, bu fiyat bandına göre orta-iyi arası. Herhangi bir ghosting problemi yok.
Geniş bir pivot desteğine sahip. Monitörün standı klavye konumlanması açısından artıya sahip ve son olarak bu fiyat bandına göre şık bir monitör.
Not: Kronik bir ölü piksel sorunu yok, aldığınız üründe çıkıp çıkmaması sizin şansınıza bağlı. İncehesap'tan almıştım ben, herhangi bir problem yaşamadım. Bu incelemeye bakmanızı öneririm.