4500 TL'ye monitör önerisi

Bütçe
4500

EmRRRRR

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B550M
5600
4060
16
1
Pivot olmasını istiyorum. Bahsi geçen monitörü 2. monitör olarak kullanacağımdan dolayı bana sıkıntı çıkarmayan bir şey istiyorum. Hoparlör olması da gayet iyi olur, ana monitörümün hoparlörü yok 2.'den alacağım sesi. Önerilerinizi bekliyorum.

Gaming için mi kullanacaksınız?

Gaming için mi kullanacaksınız?

Gaming kategorisinde olabilir, 144 Hz ve üstü olması da iyi olabilir Samsung G3 öneriyorlar, ama önerenlere nazaran önermeyen çok fazla kararsız kaldım.

Gaming kategorisinde olabilir, 144 Hz ve üstü olması da iyi olabilir Samsung G3 öneriyorlar, ama önerenlere nazaran önermeyen çok fazla kararsız kaldım.
Bende almayı düşünüyordum G3'ü, çok kötülediler yok ghostindir yok ölü pikseldir vs. LG UltraGear 24gs60f 180hz 1ms gtg aldım.

Bu bütçede pivot ve hoparlör bulunan iyi bir monitör yok. Pivot için şu monitöre bakabilirsiniz. Parlaklığı bir incelemede 237CD diğerinde 294CD çıkıyor. Fazla ışık alan bir odadaysanız parlaklık yetersiz gelebilir.

Monitör öneremeyeceğim ama sık sık hoparlör kullanacaksanız ayrı hoparlör almak şart. Monitörlerin içinde bulunan hoparlörler genellikle rezil oluyor. Zor durumda kalırsanız günü kurtarır ama kullanmak isteyeceğiniz bir şey değil.

G3 çöp. Black smearing çok fazla, renk gamutu düşük ve tepki süresi kötü. Uzak durmanız gereken modellerin başında geliyor.

R24e.

JBL hoparlörüm var zaten onda sıkıntı yok, fakat her zaman onu açmak can sıkıyor bir yerden sonra.

JBL hoparlörüm var zaten onda sıkıntı yok, fakat her zaman onu açmak can sıkıyor bir yerden sonra.

Bu bütçede hoparlör ve pivot bulunan iyi monitör yok. Biraz daha çıkarım dersen R25F-30 da ikisi de var.

Bütçeni aşıyor ama, minimum bunu alman lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…