sadece kasaMonitör dahil mi yoksa sadece kasa mı?
Attığınız sistemde 16gb ram kullanılmış ben size 32 olarak ayarladım. 500gb ssd ve giriş seviyesi anakart kullanılmış. Size attığım toplamada ise 1tb ssd ve orta seviye anakart kullandım. Ayrıca vatandan almak yerine incehesap ve itopya gibi yerlerden alabilirsiniz çünkü vatan kâr oranını yüksek tuttuğu için fiyatlar daha pahalı olabiliyor. Üstteki dediğim etkenler sizin için sorun değilse düşünebilirsiniz. Sizin için daha alternatif toplamalar yapmaya çalışacağım.Bu fiyatlara 4070 Super'li kasalar var. Onları tercih etmek daha doğru olmaz mı? örneğin: AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu fiyatlara 4070 Super'li kasalar var. Onları tercih etmek daha doğru olmaz mı? örneğin: AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bu fiyatlara 4070 Super'li kasalar var. Onları tercih etmek daha doğru olmaz mı? örneğin: AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İstanbul'da yaşıyorum ve bilgisayarı elden gidip alacağım. İtopya vatan qp gibi mağazalar olabilir. Bu mağazalar üzerinden bir öneride bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Hocam evime en yakın İtopya olduğu için İtopya üzerinden bir sistem önerisi verebilir misiniz size zahmet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.