45000 TL'ye PS5 Pro mu PC toplama mı?

Daha fazla  
Merhaba, elimde 45K bütçem var. FIFA oynamasını aşırı derecede seviyorum, o yuzden PS5 alacaktım ama 5 senelik oldugu icin Pro'suna yöneldim. Aşağı yukarı onun fiyatı 45K falan. Pahalı geldi, PC daha mantıklı gibi. Arada kaldım, siz ne öneriyorsunuz? Düz PS5 de alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, elimde 45K bütçem var. FIFA oynamasını aşırı derecede seviyorum, o yuzden PS5 alacaktım ama 5 senelik oldugu icin Pro'suna yöneldim. Aşağı yukarı onun fiyatı 45K falan. Pahalı geldi, PC daha mantıklı gibi. Arada kaldım, siz ne öneriyorsunuz? Düz PS5 de alabilirim.
Bu paraya PC al. PC olmadan PS alma şimdilik. Pro zaten uçuk fiyatlarda fiyatı azalır herhalde. 45k çok para PC olsa pro al derdim de bilgisayar olmadan olmaz.

PS5 ten Series X'e oradan da PC'ye geçtim. Bütçeniz az değil. Bu fiyata alacağınız bir PC sizi daha mutlu edecektir. Burada oynadığınız oyun türü de önemli hikaye bazlı offline oyunlarda ya da FIFA için konuşacak olursam televizyon başında oynamanın zevki ayrı. Ama FPS oyunları için PC çok daha rahat diye düşünüyorum. Ek olarak yine FIFA vs için kolla da oynayabilirsiniz.

Bence PC topla geç. ileride PS5 de PS5 Pro da eskiyecek ama PC toplarsan ileride parça yükseltmesi yapabilirsin. Mesela örnek olarak 3-4 seneye PS6 çıkacak 5 eskiyecek ve şu anki PS4 durumuna düşecek. PC oyunları kaldırmamaya başladığında ekran kartını işlemcisini değiştirebilirsin, parça bozulma durumunda da PC yine önde bozulduğunda hemen yenisini tak gitsin. PS5 bozulduğunda hem çok masraflı olur ve ileride tamir gördüğü için satamazsın ama, PC'yi çok kolay satarsın. Yardımcı Olduysa Ne Mutlu Bana.

Dün donanım arşivi böyle bir sistem yapmış, iyiye benziyor. O adamı hiç sevmem ama iyi gibi geldi bu.

Bence PC topla geç. ileride PS5 de PS5 Pro da eskiyecek ama PC toplarsan ileride parça yükseltmesi yapabilirsin. Mesela örnek olarak 3-4 seneye PS6 çıkacak 5 eskiyecek ve şu anki PS4 durumuna düşecek. PC oyunları kaldırmamaya başladığında ekran kartını işlemcisini değiştirebilirsin, parça bozulma durumunda da PC yine önde bozulduğunda hemen yenisini tak gitsin. PS5 bozulduğunda hem çok masraflı olur ve ileride tamir gördüğü için satamazsın ama, PC'yi çok kolay satarsın. Yardımcı Olduysa Ne Mutlu Bana.
Konsol da kolay kolay eskimez ama o artısı var her türlü oynatır PS5 kaç sene 60 Fps götürdü her oyunu PS6'ya kadar da götürür gibi. Ha ama elbette bu bütçede PC yoksa PC alınmalı. Bilgisayar varsa ikinci olarak PS sonra hala para varsa Nintendo ya da başka bir el konsolu alınır bence.

Merhaba, elimde 45k bütçem var. FIFA oynamasını aşırı derecede seviyorum, o yuzden PS5 alacaktım ama 5 senelik oldugu icin Pro'suna yöneldim. Aşağı yukarı onun fiyatı 45k falan. Pahalı geldi, PC daha mantıklı gibi. Arada kaldım, siz ne öneriyorsunuz? Düz PS5 de alabilirim.

Kesinlikle PC al. İstediğin oyunu yine oynarsın. Hem PC'de Türkçe dil desteği olmayan oyunlara yama falan da yaparsın. Bir tane de gamepad alırsan PS5ten aldığın zevki alacaksın sadece ekran küçük olur televizyona kıyasla. Ve ayrıca FPS oyunlarını daha iyi oynarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı