4500TL'ye günlük ayakkabı önerisi

emre.16

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 4500TL bütçeyle alabileceğim en iyi ayakkabıyı almak istiyorum. Önceliğim rahat ve sadelik. Asic'in gel venture 6 modelini düşünüyorum şu anlık. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rahatlık istiyorsanız gidip deneyip ayağınıza en rahat gelen ayakkabıyı alın derim

Ben koşu için kullanıyorum ama yürürken de çok rahat, arkası yüksek olduğu için belinizi destekliyor. Tavsiye ederim.

O kadar çıkmaya gerek yok. Adidas Bounce alın. Fazlasıyla iyi bir model. https://www.adidas.com.tr/tr/ultrabounce-ayakkabi/HP5773.html
Hocam sağolun, modele baktım ama yağmurda veya soğukta çok sıkıntı çekerim gibi.
Görünüşleri güzel ama aldığıma pişman olduğum model. Uzun süre de çok rahatsız ediyor hocam.
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Nike, koşu ayakkabıları hariç rahat değil cidden.
Asics sizi üzmeyecektir.
Bence de epey kaliteli ama beni üzen şey geçen sezon 800TL daha ucuz olması.

Ben koşu için kullanıyorum ama yürürken de çok rahat, arkası yüksek olduğu için belinizi destekliyor. Tavsiye ederim.
Teşekkür ederim ama bana biraz daha sneaker tarzı ayakkabı lazım.

Hocam sağolun, modele baktım ama yağmurda veya soğukta çok sıkıntı çekerim gibi.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Nike, koşu ayakkabıları hariç rahat değil cidden.

Bence de epey kaliteli ama beni üzen şey geçen sezon 800TL daha ucuz olması.

Teşekkür ederim ama bana biraz daha sneaker tarzı ayakkabı lazım.
Maalesef hocam hiçbirşeyin fiyatı sabit değil. Aktif olarak GEL-1130 modelini kullanıyorum. Rahat, şık ve sağlam. Asics alabilirsiniz.

Geri
Yukarı