Sistem özelliklerimi tam olarak bilmiyorum ama hangileri lazım ise söyleyebilirseniz bildiğim kadarıyla söylerim. Başlıkta dediğim gibi 450W PSU ve 16 GB RAM arıyorum. (RAM 8 8 olabilir) ikisi için de bütçe sınırım yok ama ortalama bir fiyat olsa iyi olur.
Bütçe sınırı yoksa bunlara bakılabilir PSU olarak. 450W sıfır PSU yok denecek kadar az piyasada.
Hocam bana 450W lazım 550W taksam sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Bütçe sınırı yoksa bunlara bakılabilir PSU olarak. 450W sıfır PSU yok denecek kadar az piyasada.
Ne gibi sıkıntı çıkartsın ki? Sistemin nedir?Hocam bana 450W lazım 550W taksam sıkıntı çıkarmaz değil mi?
Ekran Kartı: Radeon RX 570 Series 4GBNe gibi sıkıntı çıkartsın ki? Sistemin nedir?
DDR3 1666+ yazıyor hocam
Diğer konunuza baktım orada sorun PSU görünüyor. Sisteminiz yük altında 270W arası çekiyor kullandığınız PSU 12v kanalından sadece 240W veriyor. PSU değiştirmeniz şart.Ekran Kartı: Radeon RX 570 Series 4GB
8GB ram
İşlemci: AMD Phenom(tm) ll X4 945 Processor 3.00GHz
Başka bilgi lazımsa söyleyebilirsiniz. Bilgisayar konusunda çok bilgim olmadığımdan sordum sıkıntı çıkarırmı diye.
Hocam 2 kişide sorun PSU da diyorsa o zaman test etmeye gerek yok. 550W sıkıntı çıkarmayacaksa sipariş vereceğim boş zamanımda.Diğer konunuza baktım orada sorun PSU görünüyor. Sisteminiz yük altında 270W arası çekiyor kullandığınız PSU 12v kanalından sadece 240W veriyor. PSU değiştirmeniz şart.
İsterseniz OCCT indirip power testine sokun sistemi, orada anlaşılır.
Hayır, çıkarmaz aksine PSU'nun ömrünü bile uzatabilir hatta daha az ses çıkarabilir.Hocam bana 450W lazım 550W taksam sıkıntı çıkarmaz değil mi?