4599TL'ye hazir sistem almak

Adem Yıldız_

Megapat
Bu fiyat aralığında sistem arayanlar için cidden harika bir sistem olmuş.
Bir tane bile sorunlu urun yok.
Butceniz varsa bir adet 8 GB daha ekleyip keyfinize bakın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

GTX 1650 Super (Phoenix dışında.) olmaması kötü olmuş. Açıkçası AMD kartları pek sevmiyorum hatalı olabiliyorlar.

5500XT, 8 GB 1650 Super'den çok daha güçlü bir kart.
NVIDIA kartlari ben de daha çok seviyorum ama yiğidi öldür hakkinin yeme.
5500XT 8 GB driverlarla 1660 gücünde bir kart.
PNY CS900 adlı SSD'yi ilk defa gördüm, nasıl bir SSD kendileri?

YouTube kanalının altında sistem ozelliklerinde SSD olarak Apacer Panther yazmışlar sitede PNY yazmışlar anlam veremedim.

Oyundan oyuna değişmekle bazen 1650S önde bazen AMD.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Açıkçası yaşanan sorunlardan ötürü ben 1650S seçerdim.

Çok eski bir video seçmişsiniz.
Ayrica 5500XT, 5600XT ve 5700XT'ye nazaran farklı bir yonga kullanıyor ve diğerleri gibi sorunlu bir kart degil.

Çok eski bir video seçmişsiniz.
Ayrica 5500XT, 5600XT ve 5700XT'ye nazaran farklı bir yonga kullanıyor ve diğerleri gibi sorunlu bir kart degil.
Bulabildiğim en yeni video bu.

Abicim oyundan oyuna değişiyor değerler. Cyberpunk gibi oyunlarda AMD çok sıkıntıda kalıyor. Zaten attığın videoda genellikle 1660S önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…