45x40 mouse pad önerisi

Bütçe
300-700

Jugger1910

Kilopat
Arkadaşlar merhaba;

45x40 kenarları dikişli yüzeyi güzel kaygan, kaliteli bir mouse pad arıyorum. Bütçem 300-700 arası.

Logitech G PRO Wireless mouse ile beraber alacağım.

Önerilerinizi bekliyorum;

Teşekkürler.

Steelseries QcK Large alabilirsiniz. Çok sık Mousepad değiştiren biri değilseniz dikişli kenarlıkları önermem. Çok fazla kir tutuyorlar ve bir süreden sonra mousepad'in üst tabanıyla birlikte alt tabandan ayrılıyorlar.

Aqua Control 2. QCK önerenlere bakmayın. Kaygan değil. Bastıra bastıra Control bir pad. AC2'nin isminde Control geçiyor fakat Hybrid bir pad. Amazon üzerinden alabilirsiniz.

Hocam super biraz pahalı bütçe bunu gerektiriyor benim de gönlümde o var. Ama yapacak bir şey yok Türko burjuva düzen
GPW güzel modlandığında kullanılır sadece. Onun dışında alınmaz. Bütçe ne kadar mouse için?

2500-3200 arası
Ne yaptınız hocam öyle? Superlight zaten o fiyat aralığında. Ama çok daha iyileri var. Claw tutuyorsanız Lamzu Atlantis Mini alabilirsiniz. Sora önerirdim fakat stok meselesi. Dragonfly F1 Pro da çok iyi bir seçenek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…