46 bin TL'ye alınan iPad Pro M4 nasıldır?

UltraViolent

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar, fikirlerinizi merak ediyorum. TROY e-Store'dan teşhir etiketli bir iPad Pro M4 13 inç 256 GB aldım (46000 lira) ve müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün hiç kullanılmadığını, sadece kutusu hasar aldığı için teşhir etiketinde olduğunu söylediler, ben de direkt aldım. Sizce iade etmeli miyim? Fikirleriniz nelerdir? Çizik(ler)i paylaşıyorum. Teşekkürler.

IMG_5879.jpeg

IMG_5880.jpeg

Bence bir sorun oluşturmaz, bu tabletin en ucuzu şuan 59 bin lira olarak düşünüldüğünde güzel fiyat.

Ben de öyle düşündüm ama müşteri hizmetlerinin neden öyle dediğini anlamadım. Çok kararsızım.

Sadece kutu hasarı olup ekranda çizikler olması mı? Böyle bir fırsat görsem kaçırmazdım şahsi olarak sorsan, iade etme.

6dan birşey olmaz, doldurulup boşaltılmış 6 defa. 4-5 gün kullanılmış gibi düşün. Devir artar her türlü.

6'dan bir şey olmaz, doldurulup boşaltılmış 6 defa. 4-5 gün kullanılmış gibi düşün. Devir artar her türlü.

Doğru diyorsun hocam. Ben şey diye düşündüm işte ürün teşhirdeyse ve durmadan şarjda kaldıysa sorun olur mu diye ama sorun yok diyorsanız bu işten anlayan biri olarak, kalsın kullanayım hocam.

Merhaba, fikirlerinizi merak ediyorum. TROY e-Store'dan teşhir etiketli bir iPad Pro M4 13 inç 256 GB aldım (46000 lira) ve müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün hiç kullanılmadığını, sadece kutusu hasar aldığı için teşhir etiketinde olduğunu söylediler, ben de direkt aldım. Sizce iade etmeli miyim? Fikirleriniz nelerdir? Çizik(ler)i paylaşıyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 2618371
Eki Görüntüle 2618373

Hocam hayırlı olsun gerçekten iyi bir fiyata almışsınız, küçük çizikleri ve pil döngüsünü sıkıntı etmeyin derim. Çünkü 13 inch iPad Pro şu an çok yüksek bir fiyata ve her yeni iPad çıkınca ona da zam gelecektir. Yani 11 inch model iPad Pro M4 modeli bile o fiyata alamazsınız, iade vermeyin derim ama size kalmış. Uzun lafın kısası küçük çiziği görmezden gelin, pil döngüsü ise daha çok az olarak görün. Tekrardan hayırlı olsun, iyi sosyaller hocam. 😁☺️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı