kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 490 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. Taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2025
Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. Taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım.
Çözüm miçobaba 9 Haziran 2025 kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki herhangi bir dersten kalırsan takdir belgesi vermiyorlar, yani alamazsın.
kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki herhangi bir dersten kalırsan takdir belgesi vermiyorlar, yani alamazsın.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 9 Haziran 2025 #2 kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki herhangi bir dersten kalırsan takdir belgesi vermiyorlar, yani alamazsın. Artı 0 Eksi Çözüm
kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... Eğer ki herhangi bir dersten kalırsan takdir belgesi vermiyorlar, yani alamazsın.
lalo1sal Femtopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 ben geçen sene 8 dim ve 50 nin altında olan sadece bir ders vardı ve belge almıştım ama bildiğim kadarıyla artık bir dersten kalınca vermiyorlar Artı 0 Eksi
ben geçen sene 8 dim ve 50 nin altında olan sadece bir ders vardı ve belge almıştım ama bildiğim kadarıyla artık bir dersten kalınca vermiyorlar
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.916 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Maalesef hocadan sözlü notu istemen gerek Artı 0 Eksi
Ahmt1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 5.053 Çözümler 40 9 Haziran 2025 #5 kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. Taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... 1 veya daha fazla dersten zayıfın olursa alamazsın, zaten hayatında bu kağıt parçası hiçbir işe yaramayacak takdir teşekkür alıp almaman bence çok da önemli değil manevi boyutu ise orasına lafım yok. Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Matematik ortalamam 46 toplam. Not ortalamam 85. Taktir alabilir miyim? Bazıları alamazsın diyor. Chat GPT alabilirsin dedi. Kafam çok karışık. Bu arada 8. sınıfım. Genişletmek için tıkla... 1 veya daha fazla dersten zayıfın olursa alamazsın, zaten hayatında bu kağıt parçası hiçbir işe yaramayacak takdir teşekkür alıp almaman bence çok da önemli değil manevi boyutu ise orasına lafım yok.
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 490 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #6 Bay Onur dedi: Maalesef hocadan sözlü notu istemen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen sene verdi bu dönemde yazdim 2 kere hepsine görüldü atti hani bari yapmayacağım falan de çok sinir oldum. Artı 0 Eksi
Bay Onur dedi: Maalesef hocadan sözlü notu istemen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam geçen sene verdi bu dönemde yazdim 2 kere hepsine görüldü atti hani bari yapmayacağım falan de çok sinir oldum.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.581 Makaleler 3 Çözümler 32 9 Haziran 2025 #7 kavun35 dedi: Hocam geçen sene verdi bu dönemde yazdim 2 kere hepsine görüldü atti hani bari yapmayacağım falan de çok sinir oldum. Genişletmek için tıkla... Vermemeside lazım bence. Haksızlık çünkü. Artı 0 Eksi
kavun35 dedi: Hocam geçen sene verdi bu dönemde yazdim 2 kere hepsine görüldü atti hani bari yapmayacağım falan de çok sinir oldum. Genişletmek için tıkla... Vermemeside lazım bence. Haksızlık çünkü.
KS KS kavun35 Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 490 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 miçobaba dedi: Vermemeside lazım bence. Haksızlık çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıftaki herkese bendende kötü olanlara bile yüksek vermis sınıfta kimseye bir zararım yok oturuyorum sadece o bana koyuyor. Artı 0 Eksi
miçobaba dedi: Vermemeside lazım bence. Haksızlık çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam sınıftaki herkese bendende kötü olanlara bile yüksek vermis sınıfta kimseye bir zararım yok oturuyorum sadece o bana koyuyor.