46 TL'ye Steam oyun önerisi

Kesinlikle ve kesinlikle Dying Light'a bakın. 60'dan 20 TL'ye düşmüş. Ve oyunun grafikleri 2015 yapım olmasına rağmen fena değil. Hikeyeside öyle.

Sniper Elite 3&4 bakın derim. Battlefield gibi tek kişilik bir ordusunuz ama piyade değil Sniper olarak biraz daha gizli gitmeniz gerekiyor. Bir de sistem yetiyorsa metal Gear Solid 5 bakın derim. Ben daha oynamadım ama bayağı beğenen var.

Arkadaşlar sanırım PUBG alacağım güzel bir oyuna benziyor. Sizce alınır mı?
Sniper Elite 3&4 bakın derim. Battlefield gibi tek kişilik bir ordusunuz ama piyade değil Sniper olarak biraz daha gizli gitmeniz gerekiyor. Bir de sistem yetiyorsa metal Gear Solid 5 bakın derim. Ben daha oynamadım ama bayağı beğenen var.
Sniper Elite serisini önceden bitirmiştim. Yine de öneriniz için teşekkürler.

O oyuna 43 TL vermek yerine emulatorden PUBG Mobile oynayın. Parasıyla gidip daha iyi oyunlar alın. Tabi ben illa Steam'den oynamak istiyorum derseniz ayrı.
PUBG Mobile ile PUBG farklı oyunlar. Grafiksel ve oynanış açısından fark var ikisinin arasından. Oyunu şu an aldım ve indiriyorum bakacağız olmadı iade ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı