460 TL RGB kasa önerisi

Bütçe
460
Game Booster GB-L06B alınabilir. Güncel sistemimde kullanıyorum, memnunum. Hafif, parmak vida avantajı var, ön panel Full mesh. Ama eğer alscaksanız bir adet filtre de almanızı öneririm ön panel filtresiz.

Ek olarak 4 adet RGB fan ve bunları yönetebileceğiniz bir kumandası mevcut.
Sırf sen kullanıyorsun diye önerilecek bir kasa değil. Burada şu ana kadar önerilen en yapım kalitesi düşük kasa Dark'tır, buna rağmen o da buna 5 basar. Kasanın şu ana kadar işlemci fanından dolayı yamulmadığına şükret.

470TL'ye de bu var;

Bu kasa nasıl? Ben beğeniyorum şahsen fakat bir problemi var mı?
Ben kullanıyorum bu kasayı. Evet mesh kasalar daha serin çalışır fakat bunun da yanında büyük ızgara delikleri var. Ekran kartım en fazla 75 dereceye çıktı. Dezavantaj olarak ise 2 fanla gelmesi ve önünün mesh olmaması gösterilebilir. Görüntüye önem verdiğim için bunu tercih ettim.

Tek problemi önde tek fan olması onun dışında önü kapalı ama yanlarda boşluk var yani hava alıyor.
Yanda açıklık olması hava alabiliyor demek değil. Önü açık kasalara yönel. FRGB yeter mi yoksa yazılım desteği de istiyor musun? Ona göre öneri yapalım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı