Gri yer ve klavyenin köşesini görüyor musun iyi bak oraya, iyi klavyelerde boyada kabarma, klavyenin köşesinde siyahlaşma olmaz. Bu platiğin dandik olduğu anlamına gelir.
Bu dediklerin bir ürünüün ABS malzeme olduğunu gösterir. Ki senin önerdiğin klavye komple ABS. Stealth 03'ün en azından kasası PBT'ye yakın kalitede.
Kanıt olmadan konuşmak ne kadar da kolaymış.
Ayrıca fason üretim ne demek ondan bile haberin yok. Galax dediğin klavye köprü altı Çin işletmelerinde üretilmiş bir klavye. Klavyede kullanılan tuş seti dışarıdan hazır alınmış, Switch'ler hazır alınmış birleştirilmiş satılıyor.
Zaten bildiğim şeyleri anlatmışsın.
Bak ne demişim oku:
Fason üretim olması Redragon K568'den daha kötü olduğunu göstermez.

K568'in kasası ABS. Galax Stealth 03'ün kasası ise dayanıklığı arttırılmış PVC.
Senin gibi bilgisiz insanlar da aaaa Galax yazıyor bu mükemmel olmalı deyip millete öneriyor.
Evet, fason üretimi bilen ben aynen de öyle diyorumdur. Kesinlikle. Malzeme kalitesi bilgisinden yoksun sen napyıorsun peki?
Buradaki konumuz marka değil klavye. Stealh 03, Galax'ın kendi üretimi değil, fason üretim diye de K568'den kötü olduğu anlamına gelmiyor... Bu cümleyi sana kaç defa açıkladım son bir kez daha açıklıyorum.
Kırk fırın ekmek yemen lazım benim kadar olabilmen için.
Buram buram narsistlik ve seviyesizlik kokan bir yazı.
Yine bilip bilmeden konuştuğun şeyler işte. Bu sefer de benim hakkımda. Cevap vermeyeceğim.
Sana tavsiyem bu narsistlik ve seviyesizlikle üstelik malzeme kalitesinin M'sini bilmeden ekipman konularında gezme. Çünkü insanlara gram saygın yok.
@LeağmacunKüreği