460 TL'ye alınabilecek en iyi mekanik klavye nedir?

Attığım klavye daha iyi tartışmasız olan bir şey de yok.
Attığın klavye TKL. Ayrıca, malzeme kalitesinde de Galax Stealth 03 bir tık önde. Ayrıca, bileklik avantajı var.
Malzeme kalitesine bakmadan öneri yapıyorsun. 800TL'ye sırf Cherry MX anaharlar var diye HP klavyesini önerdiğini biliyorum.
Redragon dururken nasıl tartışmasız o oluyor?
Ayrıca her tuşa bastığında altından şiddetli bir yay sesi geliyor ve ışık her yere eşit bir şekilde dağılmıyor tavsiye etmiyorum.
Ses istemiyorsan Red Switch alacaksın. Düşük bütçeli blue switchlerin hepsinde yay sesi sorunu mevcut. TTC, Gateron dahil. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki Gamepower'ın kötü olduğundan emin misiniz elimde ogre var kullanıyorum saber a geçeceğim RGB'den dolayı kötü olduğuna emin misiniz yani alacağım çünkü.
Şikayet var ve ya yorum yazılan herhangi bir siteye gir gamepowerın kötü olduğunu anlarsın. Gamepowerdan hiçbir şey alınmaz.
 
Attığın klavye TKL ayrıca malzeme kalitesinde de Galax Stealth 03 bir tık önde. Ayrıca, bileklik avantajı var.
Malzeme kalitesine bakmadan öneri yapıyorsun. 800TL'ye sırf Cherry MX anaharlar var diye HP klavyesini önerdiğini biliyorum.

Galax Stealth malzeme kalitesi konusunda ileride değil nereden çıkarıyorsun hahaah.
Galax dediğin klavye fason üretim, markası yok. Nereden mi biliyorum çünkü konusunu daha önce ben açtım.
Galax Stealth 03 307TL Malzeme kalitesi de orta, Redragon dediğin klavye ise yurt dışında tanınan Amazon'da çok satan bir marka. Cherry MX Switch HP klavyeyi öneririm tabii neden önermeyecek mişim ki :D
 
Kimisi Redragon diyor kimisi Galax diyor şimdi arada kaldım hangisi F/P ürünü?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kimisi Redragon diyor kimisi Galax diyor şimdi arada kaldım hangisi F/P ürünü.

Hocam Redragon alın Galax'dan daha kaliteli bir klavye. Galax'ı alıp kullandım daha sonra iade ettim. Her tuşa basıldığında gelen yay sesi çok sinir bozucuydu. Işıkları ise dikkatli bakıldığında sol tarafda yoğunken sağ tarafa doğru azalıyordu. Bilek desteği var diye gidip almak tamamen hata olur. Redragon alın kafanız rahat olsun.
 
Gri yer ve klavyenin köşesini görüyor musun iyi bak oraya, iyi klavyelerde boyada kabarma, klavyenin köşesinde siyahlaşma olmaz. Bu platiğin dandik olduğu anlamına gelir.
Bu dediklerin bir ürünüün ABS malzeme olduğunu gösterir. Ki senin önerdiğin klavye komple ABS. Stealth 03'ün en azından kasası PBT'ye yakın kalitede.

Kanıt olmadan konuşmak ne kadar da kolaymış. :D
Ayrıca fason üretim ne demek ondan bile haberin yok. Galax dediğin klavye köprü altı Çin işletmelerinde üretilmiş bir klavye. Klavyede kullanılan tuş seti dışarıdan hazır alınmış, Switch'ler hazır alınmış birleştirilmiş satılıyor.
Zaten bildiğim şeyleri anlatmışsın.

Bak ne demişim oku:
Fason üretim olması Redragon K568'den daha kötü olduğunu göstermez. :D
K568'in kasası ABS. Galax Stealth 03'ün kasası ise dayanıklığı arttırılmış PVC.
Senin gibi bilgisiz insanlar da aaaa Galax yazıyor bu mükemmel olmalı deyip millete öneriyor.
Evet, fason üretimi bilen ben aynen de öyle diyorumdur. Kesinlikle. Malzeme kalitesi bilgisinden yoksun sen napyıorsun peki?

Buradaki konumuz marka değil klavye. Stealh 03, Galax'ın kendi üretimi değil, fason üretim diye de K568'den kötü olduğu anlamına gelmiyor... Bu cümleyi sana kaç defa açıkladım son bir kez daha açıklıyorum.
Kırk fırın ekmek yemen lazım benim kadar olabilmen için.
Buram buram narsistlik ve seviyesizlik kokan bir yazı.

Yine bilip bilmeden konuştuğun şeyler işte. Bu sefer de benim hakkımda. Cevap vermeyeceğim.

Sana tavsiyem bu narsistlik ve seviyesizlikle üstelik malzeme kalitesinin M'sini bilmeden ekipman konularında gezme. Çünkü insanlara gram saygın yok. @DTB
 
Son düzenleme:
Herkes marka yalayıcılığı yapıyor yok o kötü yok bunun malzeme kalitesi iyi ezbere konuşuyorsunuz. Bu ürünleri alan insanlar gelsin yazsın buraya her markanın her ürünü iyi olacak veya kötü olacak diye bir şey yok. Adam kullanır beğenmiştir önerir burada alacak kişi araştırmasını yapar kendisi kararını verir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı