4600 TL her şey dahil APU sistem toplama

Bütçe
4600 eğer daha fazla Hz değerine sahip monitör varsa 5000'e zorlayabilirim

KFCM

Picopat
Katılım
26 Ekim 2020
Mesajlar
76
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 4600 TL'ye her şey dahil bir sistem toplamak istiyorum. Kasa haricinde kulaklık, 2x8GB RAM, R5 3400G, Gigabyte B450M S2H anakart, klavye, mouse, ucuz bir kulaklık gibi gibi bir şeyler topladım. Linki burada Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA.
4370 TL tutuyor kasa hariç. Bu sistem iyi midir? İyiyse hava akışı güzel bir kasa tavsiye edebilir misiniz? İleride RX5500 XT ekran kartı veya RX 580 8 GB takmak istiyorump ara biriktirip. Geleceğe yönelik mi -bu işlerden pek anlamam- uyumlu mu? Valorant, Sabotaj, FIFA oyunlarını oynarım çoğu zaman. FIFA yüksek sistem istiyor, biliyorum ama kariyer modunda zevk alan birisiyim. FIFA 20 oynatsa da yama kurup oynarım. Güzel oynatır mı bu saydığım oyunları? 4-5 ay sonra ekran kartı takviyesi yapacağım. Tahminimce RX 5500 XT olacak. O nasıl bir kart? İşlemci karta darboğaz yapar mı? Bunları da cevaplarsanız sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı