4690k ve R9 280X'li Sistem Nasıldır?

• Konuyu başlatan TheMaho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 2.406
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar sana en uygun fiyata en iyi sistemi toplamaya çalışıyor. Sen itiraz ediyorsun.

Monitör olarak AOC 21.5" E2262Vw alabilirsiniz. GTX 770 GTA 5'i rahatlıkla kaldıracaktır. Zaten daha sistem gereksinimleri açıklanmadı fakat GTA 5'in de o kadar abartılı bir sistem gereksinimi isteyeceğini zannetmiyorum.

Monitör olarak AOC 21.5" E2262Vw alabilirsiniz. GTX 770 GTA 5'i rahatlıkla kaldıracaktır. Zaten daha sistem gereksinimleri açıklanmadı fakat GTA 5'in de o kadar abartılı bir sistem gereksinimi isteyeceğini zannetmiyorum.
Genellikle Asus seviyorum. Ve asus tercih ediyorum her zaman.

AOC kalitelidir, güvenebilirsiniz. Tabii sizin bileceğiniz iş, ama başkalarının da fikirlerini düşünün biraz, o olmaz bu olmaz demeye gerek yok.

Arkadaşlar şu toplama'yı 2 hafta içinde alacam. Düşünceleriniz nelerdir ? Bir de soğutucu lazım.
WWNl3m.png

Dengesiz olmuş. İşlemciden kısıp GPU-ya yatırsan parayı daha iyi oyun performansı alırsın. Hatta bence AMD sistem toplayıp az maliyyetle daha iyi performans alabilirsin. PSU problem olmayacaktır merak etme.

Başta bir şey yanıtlamak istiyorum cooler master Rc-K350 12v kanalından 564w veriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı