4690K + Z97 + GTX970 Sistem Toplama

Labwingo

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Evet arkadaşlar öncelikle merhaba sistem hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

İşlemci:Intel Core i5-4690K
Anakart:Asus Z97 DDR3 3200Mhz
Ekran Kartı:MSI GTX970 Dx12 4GB 256Bıt
Bellek:Kingston Hyperx savage 8GB DDR3 1600MHz
Sabit Sürücü:Segate Barracuda 7200Rpm 1TB
SSD:Samsung 120GB 840 Evo Sata 3.0
DVD Yazıcı:Samsung Double Layer Sata
İşlemci Soğutucu:Cool Master Hyper 212 Evo
Kasa:Zalman Z3 Plus
Güç Kaynağı:Cooler Master Rs-600B

Ekran kartını EVGA GTX 970 FTW, kasayı ve PSU yu çıkarıp 200r alman, anakartını bütçen varsa GIGABYTE Z97x Gaming 5, işlemci soğutucusunu şimdilik OC yapmayacaksan çıkar diğer bileşenlere yatır artan parayı. Onun dışında güzel.

Evga ekran kartının Msi'den farkı nedir ve PC'yi aldıgımda direk oc yapacağım yani o sogutucaya ihtiyacım olucagını düsünüyorum. Bir de bu anakart fazla içime sinmedi. Bu fiyatlarda başka iyi bir anakart önerisi olan var mı?

Sistem dengeli fakat o anakartın modeli Z97 Pro Gamer sanırım?

Evet, Z97 Pro Gamer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartı msi z97 gaming 7 ile değiştirmenizi tavsiye ederim, gaming 5 de iyidir.

Bende Msi z97 Gaming 7 modelinde karar kılmıştım. Bir arkadaşım asus almamı söylemişti ama benim aklım genede MSI'da kaldı. Birde ekran kartını Msi'mi yoksa Evga mı almalıyım? Aralarında bir fark var mı?

Asus'un rog serisi anakartları falan çok daha güzel ona bir şey diyemem fakat pro-gamer'ı sanki msi'a fiyat olarak rakip olsun diye çıkarmışlar gibi geliyor bana. Msi gaming 7 de kal derim. Ekran kartı olarak msi 970'i kendim kullanıyorum. Bence gayet güzel. Evga'yı çok bilmiyorum açıkçası, msi'da ekran kartında yük yokken fanlar çalışmıyor, ses bakımından çok iyi. 65 dereceyi geçmedi BF4'ü %150 resolution'da oynarken bile. Tavsiye ederim.

asus'un rog serisi anakartları falan çok daha güzel ona bişey diyemem fakat pro-gamer'ı sanki msi'a fiyat olarak rakip olsun diye çıkarmışlar gibi geliyor bana. Msi gaming 7 de kal derim. Ekran kartı olarak msi 970'i kendim kullanıyorum. Bence gayet güzel. Evgayı çok bilmiyorum açıkçası, msi'da ekran kartında yük yokken fanlar çalışmıyor, ses bakımından çok iyi. 65 dereceyi geçmedi bf4'ü %150 resolution'da oynarken bile. Tavsiye ederim.

Aradığım cevap buydu, teşekkür ederim. Şuanda kafamda hiçbir soru işareti kalmadı. Bir de bu sistemde işletim sistemi olmayacak. Bu parçaların hepsini Vatan'dan almayı planlıyorum ve pcyi orada toplattıracağım. Windows 8.1 i orada kurarlar değil mi? OC falan yapmışken hepsini yaptırtmayı planlıyorum. Orada ilgilenirler mi?

Parçalarının hepsini oradan alırsan 8.1'de iyi bir indirim yapıyorlar diye biliyorum. Yaparlarsa ve alırsan kuruyorlar orada. En kötü internet üzerinden indirip kurarsın. OC yapmazlar ama, zannetmiyorum.

Parçalarının hepsini oradan alırsan 8.1'de iyi bir indirim yapıyorlar diye biliyorum. Yaparlarsa ve alırsan kuruyorlar orada. En kötü internet üzerinden indirip kurarsın. OC yapmazlar ama zannetmiyorum

Peki OC işlemini nasıl gerçekleştireceğim? Kendim yapmaya kalksam o Bios menüsünde beynim dönüyor zaten.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı