Deniz Ege Elmas
Centipat
Ben 2024 de 470 aldım. Sene içinde boşluk olursa okul da 476'lik liseye gecebiliyor muyum?
Nerede gördüm hatırlamıyorum ama sanki alabilirler yaBen 2024 de 470 aldım. Sene içinde boşluk olursa okul da 476'lik liseye gecebiliyor muyum?
İstemediklerini var say basvurabiliyorumuyumMaalefef puan farkı çok fazla sadece sen degil senden yüksek bir çok kişi orayı ister
Ben nedense öyle girebildiğini hatırlıyorum ama nereden hatırlıyorum bilmiyorum ve yanlış bilgi de olabilir yaniiİstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum
Evet sene içerisinde nakil isteyebilirsinİstemediklerini var say basvurabiliyorumuyum
İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmiEvet sene içerisinde nakil isteyebilirsin
Knk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki?İnternette bazı hocalar puaninizdan yüksekse deneyemezsiniz diyorlar dedikleri gercekmi
Haklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürlerKnk kim lisesinden daha düşük bi yere nakil istesin ki?
Umarım gecersinHaklısın MEB'in kuraliymis heralde umarım geçerim o liseye bilgi verdiğiniz için teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.