RIPSHOT Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 366 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 15 Ekim 2017 #11 mstfaozder dedi: Bende üst modele gerek olmadığını söylüyorum o yüzden arkadaşlara bakmayın dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse sıkıntı yok bir hatam olduysa özür dilerim. İyi günler.
mstfaozder dedi: Bende üst modele gerek olmadığını söylüyorum o yüzden arkadaşlara bakmayın dedim. Genişletmek için tıkla... Neyse sıkıntı yok bir hatam olduysa özür dilerim. İyi günler.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.539 Makaleler 3 Çözümler 129 15 Ekim 2017 #12 RIPSHOT dedi: Neyse sıkıntı yok bir hatam olduysa özür dilerim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Bende dostum, gereksiz mesajlar diye ceza istemiyorum. Neyse konu kapandı tekrardan kusura bakma iyi günler.
RIPSHOT dedi: Neyse sıkıntı yok bir hatam olduysa özür dilerim. İyi günler. Genişletmek için tıkla... Bende dostum, gereksiz mesajlar diye ceza istemiyorum. Neyse konu kapandı tekrardan kusura bakma iyi günler.