4700 TL sistem tavsiyesi

Sistemi topladıktan sonra sistemin fotoğrafını atar mısınız? Gerçekten toplayıp toplamayacağınızı çok merak ediyorum. Umarım yanılırım.
 
Birçok kişi 8GB Ram yeterli demiş. Ben 8GB Ram kullanırken çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle de şu andan itibaren oyunlar 16GB Ram istemeye başladılar. Ayrıca bilgisayarı "Şu siteden, şu mağazadan almam şart." gibi bir şartınız var mı?
 
Ben dahil birçok kişi fiyatı sebebi ile bu bellekleri listelerine eklemiştir. Yavaş yavaş belleklerin fiyatı düşüyor, düşmeyede devam edeceği söyleniyor. Beğenmediğiniz sadece sonradan üzerine giydirilmiş soğutucudan ibaret. Hepimiz önce MHZ ve CL değerine bakıp sonra da görsel olarak nasıl bir kılıf giydirildiğine kanıyoruz aslında. Ben bir şikayete denk gelmedim bellek ile ilgili.
 
Birçok kişi 8GB Ram yeterli demiş. Ben 8GB Ram kullanırken çok rahatsız olmaya başladım. Özellikle de şu andan itibaren oyunlar 16GB Ram istemeye başladılar. Ayrıca bilgisayarı "Şu siteden, şu mağazadan almam şart." gibi bir şartınız var mı?
Yok sadece güvenilir bir yer olması yeterli fark etmez.
Sizi maalesef çok iyi anlıyorum :)
Niye böyle dediniz ki ?
 
P350X kasası tek fanla gelir ekstra fan takviyesi ister. RX 570 armor modeli soğutması kötüdür çok ısınır sesli çalışır. 16 GB Tek single RAM kullanmışlar ki bu da performansta düşüşe yol açar. Bu sistemi aldıktan 2 gün sonra ekran kartım ısınıyor diye burada konu açarsınız benden söylemesi. Derseniz ki ben fan takviyesi yapacağım ekran kartının sesli çalışması umurumda değil o zaman güzel bir sistem güle güle kullanın.
Hocam bende fsp sadece egsoz fanlı kasa var işlemci ryzen 3 2200g ekran kartım tek fanlı rx570 ıtx bazen pubde 70-72 dereceleri görüyor sizce sorun teşkil edermi ? Ön tarafa fan koymaya gerek varmı ?
 
Sinerji Argon Serisi GR-RX590 Ryzen 5 2600 8GB 1TB RX590
4600 TL
RX 590 ekleyince 4773 TL sistemin özellikleri neredeyse birbiriyle aynı. Açıkçası ben bu ikisi arasında sürekli gidip geliyorum, zaten farklı sitelerden toplayınca da üç aşağı beş yukarı aynı fiyata geliyor. Benim almayı düşündüğüm sistem ise Sinerji'nin olacak. Sonradan M2 SSD ve hemen ardından 8 gb ram ile o sistem çok iyi bir canavar olucaktır.
 
4700 TL ye 1070'li sistemi kendiniz toplayamazsınız, 1070'in hala fiyatı yüksek. 4700 TL ye o istem çok ucuz bence ayrıca 1070 varken neden aynı fiyata RX 590'lı sistem topluyorsunuz ki? 590 ile 1070 arasında ortalama %20 fark var. Kasanın RGB olması için ekran kartından kısılır mı ?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı