Bence ilk bilgisayarım bilgisayar masamın kasa koyma yerinin arka tarafı aşağıya doğru çok fazla kapalı olduğundan bozuldu. Güç kaynağından hava dışarı atılamayıp aşırı ısınıyordu. 3 kere güç kaynağı bozulduktan sonra Asus P4PE-X TE anakartım da daha fazla dayanamamıştı. Hatta sonraki sistemimdeki ekran kartım da bu yüzden bozulmuş olabilir. Son 4-5 yıldır kasamı kasa koyma yerine koymuyorum ama bir kere bozuldu mu tekrar bozuluyor her zaman. Subwoofer da sığmıyor kasa koyma yerine, yıllardır boş. Küçük kasa olursa hem masamın üstünde yer kaplamaz hem de televizyona da götürüp oyun konsolu gibi kullanırım, hatta tatile gidersem götürürüm diye düşünüyorum. Bir de zaten ekran kartını taktıktan sonra bütün PCI slotları boş kalıyor, boşa yer kaplamasın diye mini-itx düşünüyorum. Zaten mini-itx anakartlar sonradan kart olarak takılma potansiyeli olan bütün özellikleri içeriyorlar çoğu. Gigabyte Z97 mini itx anakartını alacağım ama Asus'un Z97 mini itx kartı gelip de daha ucuz olursa üzülürüm.
Güç kaynağı olarak OCZ ModXStream Pro 700W önerir misiniz? 190 TL ve modüler.