IncChestPress
Yoctopat
Daha fazla
Teşekkürler, bu cihazın daha yüksek SSD kapasitesi olan halini nereden bulabilirim acaba? Ve intel işlemcilerden pek anlamıyorum, daha çok AMD tercih ediyorum daha önce intel işlemcili bir cihaz kullanmadım. Bu işlemci işimi görür mü sizce? Cihazı oyun amaçlı kullanacağım.
Teşekkürler, bu cihazın daha yüksek SSD kapasitesi olan halini nereden bulabilirim acaba? Ve Intel işlemcilerden pek anlamıyorum, daha çok AMD tercih ediyorum daha önce Intel işlemcili bir cihaz kullanmadım. Bu işlemci işimi görür mü sizce? Cihazı oyun amaçlı kullanacağım.
@Lskow @xyunustr
Hocam, soru sormuştum ama sadece beğenip bıraktınız. @Lskow
Teşekkür ederim. Bir sorum daha var, intel işlemcilerin performansını neye göre karşılaştırabilirim ya da intel işlemcilerin performansını belirleyen şey nedir? İntel işlemciler hakkında bir bilgim yok maalesef. Ve önerdiğiniz laptoptaki işlemci işimi görür mü?Hocam bilmiyorum fakat zaten SSD kapasitesi yüksek olanı gereksiz pahalıdır. Kendiniz ek SSD alın.
Görür merak etmeyin hocam.Teşekkür ederim. Bir sorum daha var, intel işlemcilerin performansını neye göre karşılaştırabilirim ya da intel işlemcilerin performansını belirleyen şey nedir? İntel işlemciler hakkında bir bilgim yok maalesef. Ve önerdiğiniz laptoptaki işlemci işimi görür mü?
Teşekkürler.Görür merak etmeyin hocam.
Hocam merhabalar tekrardan sizce bunu almalı mıyım? Attığınız cihaz ile arasında pek fark yok fakat işlemcisi daha iyi gibi duruyor size sormamın daha mantıklı olduğunu düşündüm @LskowGörür merak etmeyin hocam.
Almayın. En dandik markalardan birisi. Soğutması rezalet.Teşekkürler.
Hocam merhabalar tekrardan sizce bunu almalı mıyım? Attığınız cihaz ile arasında pek fark yok fakat işlemcisi daha iyi gibi duruyor size sormamın daha mantıklı olduğunu düşündüm @Lskow
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.