4800 TL Monitörlü Sistem Tavsiyesi

vladseras

Megapat
Daha fazla  
Merhaba daha önce de sistem önerisi istemiştim bu arada intel tabanlı MSI GTX 1060 ekran kartını kullanmak istiyorum. 1060 ekran kartını aldıktan sonra ekranımı da değiştirmek zorunda kalacağımı farkettim çünkü şu anki çok eski 4000 TL 200 lira kadar geçebilir sorun değil ve 600-800 arası bu sisteme uygun monitör almak istiyorum. Ekran kartının da iyi performans alabileceği bir ekran istiyorum ya da böyle bir şey mümkün mü? Oyun bilgisayarı olacak yıllardır bilgisayarı boşa kullandığımı yeni bir sistem toplamaya karar verdiğimde anladım o yüzden şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye rahat GTX 1070 alınabilir. Buyrun:

21.jpg

Son düzenleme:
4716TL.jpg
Dostum o bütçe ile G-Sync bir monitör almak neredeyse sistemle birlikte imkansız bu şekilde size iyi bir iş çıkartacaktır. İstersen monitör FreeSync olduğu için ekran kartını RX480 ile değiştire bilirsin.

Bu bütçeye rahat GTX 1070 alınabilir. Buyrun:

Eki Görüntüle 196572

şu an baktım çok iyi görünüyor yani ne kadar çok anlamasamda 1070 için monitör baya düşük kalıyor o yüzden tercih etmek istemiyorum pek

Eki Görüntüle 196571 Dostum o bütçe ile G-Sync bir monitör almak neredeyse sistemle birlikte imkansız bu şekilde size iyi bir iş çıkartacaktır. İstersen monitör FreeSync olduğu için ekran kartını RX480 ile değiştire bilirsin.

tam istediğim sistem aslında kendim toplarken i5 topluyodum topladığınız sistemde monitör gtx 1060 a göre kötü mü olur yada tam performansını mı alamazmıyım ? yada almam için ne tür bi monitör tercih etmeliyim çünkü gtx 1060 konusunda baya ısrarcıyım :D

Merhaba daha önce de sistem önerisi istemiştim bu arada intel tabanlı MSI GTX 1060 ekran kartını kullanmak istiyorum. 1060 ekran kartını aldıktan sonra ekranımı da değiştirmek zorunda kalacağımı farkettim çünkü şu anki çok eski 4000 TL 200 lira kadar geçebilir sorun değil ve 600-800 arası bu sisteme uygun monitör almak istiyorum. Ekran kartının da iyi performans alabileceği bir ekran istiyorum ya da böyle bir şey mümkün mü? Oyun bilgisayarı olacak yıllardır bilgisayarı boşa kullandığımı yeni bir sistem toplamaya karar verdiğimde anladım o yüzden şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
İşlemci: İ5 6600
Anakart: ASRock H170 Pro4/Hyper
RAM: Kingston HyperX Fury 16 (2x8) GB 2133 Mhz
Ekran Kartı: Zotac GTX 1070 AMP! Edition
HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM
SSD: Corsair Force LE 240 GB
Kasa: Dark N10
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 80+Bronze 600 W
Monitör: LG 25" 25UM58-P
Toplam 4949 TL

Teknobiyotik'ten toplandı.

teşekkürler bu arada eva yerine msi kullansak çok şey farkeder mi ?

Dostum o monitörde sadece FreeSync kullanamazsın geri kalan kısımda sıkıntı yaşayacağınızı hiç zannetmiyorum. Keşke G-Sync monitörler ucuz olsa da GTX1060'ta bile kullanılsa...

anladım :( peki g-sync monitörler için ne tavsiye edersiniz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı