okuduktan sonra w harfime baktım valla silinmemiş hiçbir tuşu :d istersen telefondan fotoğraf çekebilrim.Hocam ben bunu alacağım ama hepsiburada'dan biri 20 günde W harfinin silindiğini söylemiş. Bu doğru mu?
okuduktan sonra w harfime baktım valla silinmemiş hiçbir tuşu :d istersen telefondan fotoğraf çekebilrim.Hocam ben bunu alacağım ama hepsiburada'dan biri 20 günde W harfinin silindiğini söylemiş. Bu doğru mu?
Demek ki hocam o alan kişi W harfine çok basmış.okuduktan sonra w harfime baktım valla silinmemiş hiçbir tuşu :d istersen telefondan fotoğraf çekebilrim.
Değil. Düşük bütçe ile iyi ürün üretiyor.Rampage kötü malzeme kalitesine ucuz ürün sunan bir firma.
Demek ki hocam o alan kişi W harfine çok basmış.
Değil. Düşük bütçe ile iyi ürün üretiyor.
Al bakalım, 1-2 seneye gelir forumda yeni klavye önerisi için konu açarsın. Belki 1 seneye bile kalmaz. 😂Demek ki hocam o alan kişi W harfine çok basmış.
Al bakalım, 1-2 seneye gelir forumda yeni klavye önerisi için konu açarsın. Belki 1 seneye bile kalmaz. 😂
Redragonun çoğu ürünü iyidir hocam. Güvenerek alabilirsiniz, ufak bir araştırma yaparsanız da aklınızda soru işareti kalmaz. Rampage önermem. Sizin kararınız tabii.Hocam ben kararımı verdim. Bu nasıl?
![]()
Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K512 RGB Shiva Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 668,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam ailemle konuşayım bütçemiz varsa bunu, kısıtlıysa rampage alırım.Redragonun çoğu ürünü iyidir hocam. Güvenerek alabilirsiniz, ufak bir araştırma yaparsanız da aklınızda soru işareti kalmaz. Rampage önermem. Sizin kararınız tabii.
yarın bu klavye şoka 500 tl olarak geliyor. Şoktan al bence. ama benim tercihim hala KBR-18 :dRedragonun çoğu ürünü iyidir hocam. Güvenerek alabilirsiniz, ufak bir araştırma yaparsanız da aklınızda soru işareti kalmaz. Rampage önermem. Sizin kararınız tabii.