4900 TL MSI vs Monster

CetinBilgici

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar Monster Tulpar V.3.2.1 almayı düşünüyorum ama Monster'ı bir araştırdıktan sonra Türk markası olduğunu gördüm ve açıkçası bir soğuma geldi. Türk markasına 4899 TL vermek değer mi? Monster şikayetleri okuduktan sonra iyice soğudum. MSI alsam kafam rahat eder mi? Yoksa Monster al kafan zaten rahat eder diyor musunuz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
1 saattir bunu izliyorum ve açıkçası Technopat Ailesi, Recep Baltaş ve Ali Güngör Abimizden videoyu izleyince, o bilgisayar benim olmalı dedim. Fikir verebilirseniz sevinirim. Kullanan arkadaşlar, Monster alırsam pişman olur muyum?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya Monster' de çok daha güçlü bir bilgisayar alırsın. Msi tarafında en fazla Gtx 965m alabilecekken Monster' in Tulpar T5 V4.3 15.6" Gaming Laptop bilgisayarını alabilirsin. Gtx 970m, 965m den çok daha üstündür, videoyu da izledin kasasını da beğenmişsin. Hiç durma Monster al. Msi' de çok kaliteli bir marka fakat 970m varken Monster alınmalı.
 
Monster sadece malzemeden kısan bir firma. Onun dışında diğer firmalardan bir farkı yok. Ama dediğim gibi ileride malzemeden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz.(Bütün serileri için değil bu yorumum).
 
Monsterin abra serisi biraz sorun çıkartıyo ama tulpar f/p bakımından baya iyi bütçen az 4-4.5 olsa msi derdim ama bu bütçeyle ben olsam tulpar alırım.
 
Monster öneririm çünkü GTX970M ekran kartı daha fazla performans verir ve yeterince malzeme kalitesi sunar. MSI ise malzemelere çok fazla önem verdiği için 18 bin TL'lik bir bütçeniz olmadığı sürece Monster derim. Monster'ın Abra serisi malzemeden baya kısıldığı için sıkıntılar yaşatabiliyordu ama Tulpar serisi tam bir pk/f(Performans ve Kalite / Fiyat) cihazlardır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı