4900 TL'ye alınan iPhone SE 2 iyi mi?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, sarı siteden 4900 TL'ye iPhone SE 2020 buldum gittim telefoncuya her şeyini kontrol edip aldım değişeni yok pil sağlığı %80 her şeyi tam çalışıyor güvenlik bandı duruyor telefonun içi de hiç açıılmamış. Sizce bu telefon kaç yıl yeter bir de iyi fiyata mı almışım?

Merhaba, sarı siteden 4900 TL'ye iPhone SE 2020 buldum gittim telefoncuya her şeyini kontrol edip aldım değişeni yok pil sağlığı %80 her şeyi tam çalışıyor güvenlik bandı duruyor telefonun içi de hiç açıılmamış. Sizce bu telefon kaç yıl yeter bir de iyi fiyata mı almışım?
İyi dostum.

Fiyat güzel de bu dönemde kullanılır mı o biraz muamma.

Fiyat güzel de bu dönemde kullanılır mı o biraz muamma.
Sizin beklentinize göre değişir yani.

3 yıl falan kulanırsın zorlasan belki 4. bataryayı değiştir. sonra kullanabilirsin. ama unutma değişeni yok derken emin misiniz yazılım ile değiştirilebiliyor oralar. ios18 olması lazım telefonun.

3 yıl falan kulanırsın zorlasan belki 4. bataryayı değiştir. Sonra kullanabilirsin. Ama unutma değişeni yok derken emin misiniz yazılım ile değiştirilebiliyor oralar. iOS18 olması lazım telefonun.

iOS 18 şu an telefon ayarlardan baktım değişen 0 yazıyor.

O kısım değiştirilebiliyor yazılım ile vb. ve şu gerçek pil sağlını gösteren kestirme uygulamalarından biri ile kontrol edin pil sağlığını. Orası da aparatlar ile değiştiriliyor.

Nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı