4K kavisli 240 Hz monitör önerisi

Bu monitörü önerirdim LG 34GP83A-B ama Türkiye'de satan yok. Hatta daha birçok monitör önerirdim ama Türkiye'de satan bulamadıgım için Samsung Odyssey g7'nin 32 inç versiyonunu öneririm. LG'nin GP serisi çok iyi GL serisi neredeyse Full IPS glow. Gn serisi de benzer. GP serisinde bu sorunu düzeltmişler zahmet edip ama hepsinde degil. Monitör alacaksanız LG'den şaşılmaz aslında yılların tecrübesi var adamlarda.


Satıcısı Amazon.com.tr begenmezseniz iade edebilirsiniz 30 gün içinde. Samsung Odyssey G7 LC32G75TQSRXUF 32 inç 240 Hz 1 ms G-Sync WQHD Curved LED Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar

32 inç kavisli ve 240 Hz ama maalesef 1440p çözünürlüge sahip. Bu arada kavisli monitör bakacaksanız 30 inç ve üstü öneririm. Kavisin sizi sarıp sarmalaması açısından. Yoksa 27 inç kavisli alırsanız yine çok iyi ama o kadar iyi sarıp sarmalamaz. 27 inç kavisli kötü mü derseniz sarıp sarmalama yapmasa bile gözlerinizi ve boynunuzu fazla çevirmek zorunda kalmadan kullanırsanız yani 27 inç ve kavisli ekran yine çok iyidir.

LG 34GP83A-B bayağı iyiymiş ama satan yok maalesef TR de.
 
Bu özelliklerde alabileceğim en uygun monitör nedir? Laptopu bağlayıp oyun düşünüyorum 30''den aşağı olmazsa sevinirim.
Ekran kartı yerine jet motorumu takıcan? Hanhi kart 4k 240 fps verirki

Bu özelliklerde alabileceğim en uygun monitör nedir? Laptopu bağlayıp oyun düşünüyorum 30"den aşağı olmazsa

Bu özelliklerde alabileceğim en uygun monitör nedir? Laptopu bağlayıp oyun düşünüyorum 30''den aşağı olmazsa sevinirim.
Ekran kartı yerine jet motorumu takıcan? Hangi kart 4k 240 fps verirki
 

Geri
Yukarı