4K Monitor Onerisi

Bütçe
Sinirsiz

29028

Kilopat
Makaleler
2
Suan iki adet monitorum var ikiside AOC 32 INC kavisli ikisini de yayin pcsinde kullaniyorum. Bir tane de oyun icin ariyorum. Bunu 4K icin istiyorum.
Youtube video kayitlarimi 4K veya uzeri yukleyebilmek icin istiyorum. Alabilecegim en iyi monitoru ariyorum.

Aradigim ozellikler:
  • IPS veya OLED ekran
  • Oyunlar icin uygun olan INC secenegi
  • 4K MHZ en ust seviye secebilecegim
  • MS en dusuk olan secenek
Aklimdan gecen monitor: 57" Odyssey Neo G9 G95NC VA 240Hz 1ms Gaming Monitor LS57CG952NEXXP | Samsung Philippines

ph-odyssey-neo-g9-g95nc-ls57cg952nexxp-538204732.png ph-odyssey-neo-g9-g95nc-ls57cg952nexxp-538204703.png

Samsung ile yaptigim iletisimde 57" Odyssey Neo G9 G95NC VA 240Hz 1ms Gaming Monitor bana gore en iyi secenek oldugunu soylemislerdi. Tam satin aliyordum ki arastirmaya devam etmek istedim ve iyi ki de arastirmisim. Arastirmalarima gore monitor cok iyi fakat bazi oyunlarin monitor icin uygun olmadigi da gordugum videolara denk geldim.

Sizce bu monitoru almali miyim? yada gerek yok dediginiz 4K ozellige sahip monitor tavsiyeniz var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan iki adet monitorum var ikiside AOC 32 INC kavisli ikisini de yayin pcsinde kullaniyorum. Bir tane de oyun icin ariyorum. Bunu 4K icin istiyorum.
Youtube video kayitlarimi 4K veya uzeri yukleyebilmek icin istiyorum. Alabilecegim en iyi monitoru ariyorum.

Aradigim ozellikler:
  • IPS veya OLED ekran
  • Oyunlar icin uygun olan INC secenegi
  • 4K MHZ en ust seviye secebilecegim
  • MS en dusuk olan secenek
Aklimdan gecen monitor: 57" Odyssey Neo G9 G95NC VA 240Hz 1ms Gaming Monitor LS57CG952NEXXP | Samsung Philippines

Eki Görüntüle 1978853 Eki Görüntüle 1978854

Samsung ile yaptigim iletisimde 57" Odyssey Neo G9 G95NC VA 240Hz 1ms Gaming Monitor bana gore en iyi secenek oldugunu soylemislerdi. Tam satin aliyordum ki arastirmaya devam etmek istedim ve iyi ki de arastirmisim. Arastirmalarima gore monitor cok iyi fakat bazi oyunlarin monitor icin uygun olmadigi da gordugum videolara denk geldim.

Sizce bu monitoru almali miyim? yada gerek yok dediginiz 4K ozellige sahip monitor tavsiyeniz var mi?

Şu an iki adet monitörüm var ikisi de AOC 32 ınc kavisli ikisini de yayin pcsinde kullanıyorum. Bir tane de oyun icin ariyorum. Bunu 4K icin istiyorum.
YouTube video kayitlarimi 4K veya uzeri yukleyebilmek icin istiyorum. alabilecegim en iyi monitoru ariyorum.

aradigim ozellikler:
  • IPS veya OLED ekran.
  • Oyunlar icin uygun olan ınc secenegi.
  • 4K MHz en ust seviye secebilecegim.
  • Ms en dusuk olan secenek.

Eki Görüntüle 1978853 Eki Görüntüle 1978854

Samsung ile yaptığım iletisimde 57" Odyssey Neo G9 G95nc VA 240Hz 1ms Gaming monitor bana gore en iyi secenek oldugunu soylemislerdi. Tam satin aliyordum ki arastirmaya devam etmek istedim ve iyi ki de arastirmisim. Arastirmalarima gore monitor cok iyi fakat bazi oyunlarin monitor icin uygun olmadigi da gordugum videolara denk geldim.

Sizce bu monitoru alınır mı? Ya da gerek yok dediginiz 4K ozellige sahip monitor tavsiyeniz var mi?

Hocam piyasada bundan iyi monitör yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı