4K Oyun Bilgisayari Toplamak

CanonD

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Beyler 4K (Ultra HD) sekilde oyun oynamak istiyorum. Bana bunu saglayacak bir sistem toplayabilir misiniz ? Butce max 10bin TL.

@AKINCILAR Amacim her oyunu 4K oynamak degil zaten 4K destekleyen oyunlari o sekilde oynamak istiyorum. Elbette oynarken dusuk fps olmasini da istemiyorum. Uzun zamandir para biriktirdigim icin sikinti yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki sistem bilesinleri nasil olacak yani ekran karti ne olacak, anakart ne olacak, RAM ne kadar hangi model olacak? Çok asiri bilgim yok bu konularda. Yanlis bir sey yapmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@CanonD 4k şeklinde bazı oyunları oynayabilirsiniz fakat monitörün 144 hz desteklemesi gerekecek.
Sanal 4K oyun oynarsınız grafikler çok iyi oluyor fakat CS:GO gibi oyunlarda aim işareti ve uzaklık biraz derinleşiyor.
4K ile 144Hz'nin bir ilgisi, alakası yok. Neyden bahsettiniz hala daha düşünüyorum. 4K oynamak için 144Hz bir monitör şart değil ki ?
@Tisy 10.000 TL bütçe komple donanım odaklı mı olacak yoksa ekipman, monitör vb dahil mi ? Dahil olacak ekipmanları açıklarsanız daha iyi olur.

Ek olarak sorayım, alınacak bileşenlerin hepsi aynı yerden alınmak zorunda mı ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı