4K render için Dragos DRX5966 hazır sistem vs Apple Mac Mini M4

vipdomainler

Femtopat
Katılım
29 Ocak 2025
Mesajlar
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir projem için 4K render alacak bilgisayara ihtiyacım var. Bende M1 Pro işlemcili 16 GB RAM'li Mac var. Alıyorum ancak çok kasıyor bu nedenle daha hızlı çözüm yolu arıyorum. Monitörüm var, araştırmalarım sonucu şu 2 bilgisayar arasında kaldım. Sizce hangisini alabilirim?

https://www.hepsiburada.com/apple-ma...-HBC000078Z0DE
https://www.hepsiburada.com/dragos-d...-HBC00004T2IJU

Bilgisi olan var mı?
Render PC bu butcede ne alinir bilemem ancak Hepsiburada, Trendyol gibi yerlerden Dragos gibi sistemler almayin yeter. Paranizi yakip isinsaniz daha yararli olur size yani.
 
Atom Bilişim'e uğramıştım dün. Onlar önerdi bunu yoksa o markayı nerden bilcem :) Şimdi napayım ben 30.000 TL civarına ne alayım? :)
 
Atom Bilişim'e uğramıştım dün. Onlar önerdi bunu yoksa o markayı nerden bilcem :) Şimdi napayım ben 30.000 TL civarına ne alayım? :)
Simdi hocam render'da ekran karti mi islemci mi onemli bilmiyorum ilgim olmadigi icin. Bu yuzden yeni konu acip butcenizi ve ne yapacaginizi anlatirsaniz sistem onerileri gelir.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı