Netflix'te bildiğiniz üzere pahalı olan 4K aboneliğine geçiş yaptım. Ancak şöyle bir sıkıntı var: Benim 4K monitörümde her şey sıkıntısız, YouTube'da falan 4K çalışıyor, ancak Netflix'te inceleme yaptığımda 2K yayın verdiğini gördüm. İnternetim 1000 Mbit Ethernet, internetle alakalı bir sıkıntım yok. Ben bunu nasıl 4K'ya geçirebilirim?
Rahat rahat reklamsız ve kaliteli izliyorsun. Kaçak siteye giriyorsun yok onu geç yok bunu geç o var mı bu var mı cart curt. Mis gibi Netflix, giriyorsun, nerede kaldıysan tak açıyorsun. 150-200 TL de verin yani bilmiyorum. Çok izlemiyorsan, arada sıra da açıp film izliyorsan belki ama ben çok fazla dizi, film izleyen birisiyim, kaçak çekilecek işkence değil.
Üyeliği ne zaman aldınız? Belki bir daha ki parayı çekince üyeliği yükseltir bilemedim. 2K seçeneği de yok diye biliyorum, 4K vermesi lazım yani size.
Netflix'te bildiğiniz üzere pahalı olan 4K aboneliğine geçiş yaptım. Ancak şöyle bir sıkıntı var: Benim 4K monitörümde her şey sıkıntısız, YouTube'da falan 4K çalışıyor, ancak Netflix'te inceleme yaptığımda 2K yayın verdiğini gördüm. İnternetim 1000 Mbit Ethernet, internetle alakalı bir sıkıntım yok. Ben bunu nasıl 4K'ya geçirebilirim?
Selamlar. Birkaç sene önce 1080p monitörden 2K bir monitöre geçiş yaptığımda Netflix'in görüntü kalitesinin artacağını düşünmüştüm. Yanılmışım. Sanırım içerik sızıntılarını minimuma indirmek gibi nedenlerden uygulanan güvenlik önlemleri. Sorunu çözmek için Apple TV aldım ve şu an 2K monitörde 4K izliyorum. Herhangi bir Netflix lisanslı TV box ile sorunu çözebilirsiniz.
Para verilecek tek yer YT premium bence. PC kullanıyorsanız alıp losless scailingi filmleri 3X FPS de izleyin acayip güzel oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.