4KHz kullanmaya değer mi?

wAy 0ut

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar elimde dav3 Pro var. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum mouseden. Fakat insanda bir his vardır daha iyisi olsun daha iyisi olsun hissi. Araştırdığım zaman 8KHz donglellar Türkiye'de satılıyor fakat çok fahiş fiyatlardan satıyorlar. Yani 30 dolar olan ürünü 2500-3000 TL arası satıyorlar. Yani size sorum şu. Gerçekten bu ürünü almaya değer mi? Bir fare parasına dongle alıyoruz. Şaka gibi gerçekten. Ayrıca 4KHz kullanıldığı zaman işlemciye binen yük oyunlarda droplara sebep bile olabiliyormuş. Sistemimin sıkıntı çıkaracağını zannetmiyorum ama işlemciye yük bindirmesi bir tık sıkıntı olay aslında. İşlemci 7800x3D - RTX 4070 mevcut. Monitör olarak da 280Hz Dell 0.5 mslik monitör mevcut. Almaya değer mi sizce? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bomboş bir olay hocam e sporcular bile hissedemiyor sadece kağıt üzerinde daha iyi. Yapmalarındaki tek mantık ticari yani insanların senin gibi ''wow'' diyip almak istemesi. Hissedemiyordan kastım şu mesela 1000Hz den 4000 e geçince yani hz yükseldikçe DPI aynı olsa da hız düşüyor yani 800 DPI 1000 Hz daha hızlıyken 800 DPI 4000 HZ daha yavaş. Onun dışında hiçbir şey hissetmiyorsun. (8K mouse u olup 1K da kullanan biriyim o kadar söyleyeyim sana.)

Dongle almaya değmez. Hiçbir fark yok.

Görüşleriniz için teşekkür ederim. Stabilite her zaman iyidir. Benimkisi sadece merak. İyi oyuncu 500Hz de bile oynar. Sadece fark var mı diye merak etmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…