4TB HDD önerisi

@Napstablook @Salih METİN @Thermes
Peki şunlara ne diyorsunuz arkadaşlar?
Bir mağaza WD 3TB'ı 797TL'ye satıyor: WD Blue 3TB 5400RPM Sata 3.0 64MB 3.5" Sabit Disk WD30EZRZ Fiyatı
Başka mağaza aynısının 4TB'ını ise 812TLye satıyor!
Artı 1 TB sadece 15 TL farka mı satılıyo? Bunlar da mı 2.eldir yine? Nasıl güvenip alacaz? Videodaki uyaran herifler bile aynı katakulliyi yapıyorlar.
Şimdi baktım da daha beteri amazonda var. WD 3 TB WD 4TB dan daha pahalı!!??? Bu nasıl oluyo yahu?

Kardeş ben HDD konusunda risk almam. Çünkü ekran kartı yada RAM gibi değil bu. Bozulduğu zaman veri kaybı yaptığı için zararı büyük oluyor. O videoyu izlemişsin zaten arızalı ikinci el cihazları onarıp böyle ucuza satıyorlar işte. Fiyat konusuna gelirsek stok durumu, ürüne rağbet olup olmaması vs. gibi şeyler yüzünden saçma fiyatlandırma olabilir. Misal ben 860evo SSD aldım Vatan'dan. M2 modeli 340 TL iken sata modeli 500 küsur liraydı, hemde ikiside 250 GB olmasına rağmen. Yani fiyatlandırma değişiklik gösterebilir.

Toshiba P300 öneririm. Oldukça performanslı bir HDD.
WD BLUE 4TB 7200RPM (RPM hızı arttıkça ses gürültüsü de artar mı?)
Yanlış yazmışlar onu. 5400 RPM aslında.

hdd.PNG

Toshiba P300 öneririm. Oldukça performanslı bir HDD.

Yanlış yazmışlar onu. 5400 RPM aslında.
Evet hocam galiba onu alacam. Amazon kendisi satıyor hem. İade edersem kolaylık olur. Sonuçta amazonda yenilenmiş ürün yollacak değil ya? Testlede eğer yenilenmiş kullanılmış çıkarsa iade edip daha ucuz yenilenmişlerden alırım. Aynı fiyata 5tb yenilenmişler de var.

Sonuçta Amazon da yenilenmiş ürün yollacak değil ya?
Aynen öyle. 0 ürün merak etmeyin. Eğer sorun cikarsa veya beğenmezseniz 30 gün içinde iade edebilirsiniz.

Garanti ve Destek​

Amazon.com.tr İade Politikası: Amazon.com.tr Gönüllü 30 Gün İade Garantisi: Satın almış olduğunuz birçok ürünü, ürünün size teslim edilmesini takip eden 30 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Gönüllü 30 Gün İade Garantimiz, yasal cayma hakkınızı hiçbir şekilde etkilemez. İstisnalar ve koşullar hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

Aynen öyle. 0 ürün merak etmeyin. Eğer sorun cikarsa veya beğenmezseniz 30 gün içinde iade edebilirsiniz.
@Thermes @Salih METİN Selamlar yine ben :) Yalnız hocam bir de şunu gördüm ya şimdi tam siparişi vermeden önce. :)
Bu da Toshiba ama yeşil s300 ama daha ucuz ve aynı özellikler.
Bunu alsam illa kamera kaydı için kullanmama gerek yok değil mi? Bilgisayara da takıp kullanabilirim bunu da değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı